İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3 ü için ne kadar alırlar

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Merhaba ,

PHP:
1. sayfa :

Bir form olucak.Bu formda yazılanlar databasede onaysiz tablosuna gönderilecek..

2. sayfa :

Küçük bir admin paneli olucak.onaysiz tablosundakileri okuyabileceğim , tek tuşlada onayli tablosuna atabileceğim.

3. sayfa :

( Bu şart değil basit birşey ) onayli tablosundakiler görüntülenecek.

Ne kadar gerekir bu 3 sayfa için ? 3. şart değil bende yazarım onu. :hihi:

alone123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Para olarak mı ne kadar gerekir yoksa bilgi birikimi olarak mı? Para olarak soruyorsan bu basit bir ziyaretçi defteri örneği 5 liradan fazla verme derim. Bilgi birikimi olarak diyorsan php-myql basit düzeyde veri tabanı işlemleri yeterli.

Kolay gelsin.

alone123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Oho :) Benim piyasadan haberim yok tabi sen bana 20 ver sana kralını yaparım. Böyle basit şeyler için o kadar paralar verilebiliyorsa ben web tasarım dükkanı açayım; işim hazırmış benim :d

alialparslan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bence senin dediğin hiç zor bişey deil ben phpye başlayalı fazla olmadı ama ben bile yaparım.
Bence 10 liradan fazla vermeye kesinlikle değmez. (Çok önemli bişey deilse)

Shu

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
25
Beleşi varken paralısını niya arıyorsun ? Sevgini haykır eklentisini arat googlede hafiften düzenlemen gerekecek o kadar. Ama istersen 15 liraya kendimde yapabilirim :)

alone123

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ya arkadaşlar bu bahsettiğiniz şey 20 dakkalık iş değil mi nasıl bu kadar tutabiliyor :) Harbici o zaman gidip tasarım dükkanı açayım. Buralarda pek yok zaten.

ata350

0
İyinet Üyesi
Reaction score
37
Script önemli.Ertürk hocam 30 - 50 derken siz nasıl 10 diyorsunuz orasını anlamış değilim ? Sevgini haykırda veritabanına atıyor.O zamanda bana birtek admin paneli kalıyor.

Yorumlar için teşekkür ederim.

E

Erturk

Misafir
5-10 TL ye bu işi yapacaksınız öyle mi? Peki ne kadar kaliteli olacak? Ya siz yaptığınız işi küçümsüyorsunuz yada kendinizi. Bembeyaz bir sayfada "EKLE, ONAYLA" gibi linklerle iş yapsanız bile bu fiyata yapılmaz. Serbest piyasa diyoruz devamlı ama bu kadarda düşürülmez ki...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.