İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

30 adet ip adresi 5 Gb alan boyle reseller yok!

Utkukose

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Şubat 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
SEO-Hosting.jpg


Seo hosting olarak kullanilmasi icin 30 adet sirali ip adresi sizlere verilecek

Her bir musteri icin 5gb web alani, 15 gb trafik saglanacak ve size reseller hesabi acilip bu 30 adet ip o resellere icerisine kayit edilecek. Toplamda 30 adet web sitenizi barindirma hakkiniz olacak.

Isin en guzel tarafi sizin sekorunuzde baska hic kimse o ip adreslerini kullanmiyor olacak..

Yani diyelim siz bize basvuruda bulunacaksiniz. Diyeceksiniz ki ben bu ipleri haber sitem icin kullanacagim. Bizde bu ip adreslerini haber sitesi olan hickimseye tahsis etmeyecegiz. Yani bu 30 ip adresi farkli sektordeki web siteleri icin kullanacak.

Kural ihlali olmamasi acisindan, oyun sitesi icin bu hizmeti alan kisi gidip bu hosting hesabina haber sitesi kuramayacak. Sadece oyun sitesi kurabilecek.

Bu hizmetin bedeli yillik 200 TL olacaktir, aylik odemek isteyen kullanicilar 3 ay pesin olmak kosuluyla aylik 30 TL bu hizmeti alabilecekler.

Ayni paketi 30 degilde 20 adet ip olarak isteyenler icin fiyat 150 TL'dir.

Odeme yollari: Garanti Bankasi Havale/eft - Misli

Ozellikle belirtmek isterim ki hitli siteler icin kullanmayi dusunmeyin, paravan siteler icin bu hizmet sunulacak. Zaten bu ozellikte bir hosting hitli site icin yeterli gelmez.

Son olarak bu paketi alan kullanicilara +75 TL karlisiliginda gunluk 1K twitter uzerinden hit elde etme yontemini anlatacagim

Twitter uzerinden 1K ve uzeri hit elde etmeniz icin size ozel 75 adet twitter hesabi verecegim bu hesaplardan ne gibi islemleri hangi program araciligiyla kullanmanizi soyleyecegim. Ogrettigim yontemle gunluk hitinizi 1k degil 10k yapmaniz sizin elinizde sadece fazla mesai harcamaniz gerek o kadar.

Seo hosting paketini almayip sadece bu bilgiyi isteyen kullanicilar 150 TL odemesi gerekmektedir, ayni sekilde onlarada farkli olarak 75 adet twitter hesabi verilecek ve bu hesaplar uzerinden nasil hit elde edilebilecegi anlatilacak. Twitter kullanmayi ogretecegiz yani.


Bahsettigim hesaplari yonetebilmek adina program satin almaniz geremektedir, programi satin almazsaniz hesaplari yonetmeniz mumkun degil. Programi ben satmiyorum yabanci biri satiyor benimle alakasi yok yani :) .

Twitter ucretinin neden bu sekilde koydugumu belirteyim, her twitter hesabi icin 1 TL ucret bictim o kadar. Seo hosting paketi almayanlara bu ucret 2 TL'ye denk geliyor :)

Ek hosting ve ek trafik isteyenler basvursunlar. Multi konudur R10
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst