İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3000 ziyaretcisi olan sitede bedava reklam!!!!!!!!!

S

surucubulnet

Misafir
3000 ziyaretcisi olan sitede bedava reklam!!!!!!!!!

www.illedemavi.com sitesi hizmetleriyle göz doldurmaya devam ediyor.En son Technology Channel de Tanitimi yapilan sitenin basari grafigi gün gectikce yükselmeye devam ediyor.
ortalama 2500-3000 günlük tekil vurusu olan site simdiden siz webmasterlarida düsünerek günün sitesi bölümünde 468*60 banner ile reklaminizi yapiyor.kayit olan her site sira ile gösterim kazaniyor.sizde üye olup bu firsati kacirmayin.üstelik bu hizmet süresiz.
 
R

RaLLy_Live

Misafir
En son Technology Channel de Tanitimi yapilan sitenin basari grafigi gün gectikce yükselmeye devam ediyor.


bu teklif hemen hemen bütün sitelere gelmiştir.
 
S

surucubulnet

Misafir
önemli olan bizim ziyaretci sayimiz ve size sundugumuz imkan.bizim amacimizda sizin amacinizda ayni sitenizi daha canli hale getirmek yanlis olan birsey varsa ben göremiyorum.
 
R

RaLLy_Live

Misafir
En son belirttğin mesajı basta yazsan daha güzel olurdu yoksa herhangi bir sorun yok. [ Technology Channel sorun burda ;) ]
 
R

Radyoblue

Misafir
Surucubulnet bu ne yaa,hangi foruma gitsem illedemavi hakkinda neler yazmissin yaw sen,kuyruklu yalan yaw bunlarin hepsi.

Yukarda arkadasinda dedigi gibi bu teklif hemen hemen bütün sitelere gitti.

Sen olayi almis amma büyütmüssün.Günlük raiting i 100 bile olmayan bir ücra tv kanalindan bahsediyorsun.

Neyse birak tv kanalini sen harbiden yalancisin.Daha önceden toplist100.net sitesine üyeydin orada görmüstüm bu siteyi nerdeyse 50-60 hit ancak aliyordu :)

Harbi kuyruklu yalan yaaa,ulen yalan degil diyosan webservis e yada iyinet e üye olda görelim bakalim senin su hitini(3 bin mis)ehehehehehe

YALANCI YAW BU HERIF
 
S

surucubulnet

Misafir
yalanci malanci ne bu! bizim kimseye satacak malimizda yok,bir gebeligimizde.biz neysek oyuz.yalani ancak bilir bilmez herseye maydonoz olanlar söyler.bu imkandan faydalanmak istersen faydalanirsin istemezsen faydalanmazsin.bu kadar basit.biz yillardir internette variz ve bu isinde uzmaniyiz.senin gibi konusanlar bol keseden sallayan su program hekerleri gibi is bilmezlerdir ancak. bizim tiyaretci sayimiz 3000 bunun lami cimi yok isbati basit.üstelikte her siteyi kabul ediyorz diyorsak senin gibi ancak saks sitesi kurabilecek adamlarin sitesini degil.LAVUKKK
 
C

CaptureManiac

Misafir
sayın değerli ezik kardeşlerim hakaretlerinizi özelde paylaşsanız nasıl olur?
 
I

illedemavi

Misafir
Ben illedemavi.com Site Sahibi Göksel

Herkeze merhaba diyerek söze başlamak istiyorum.

ilk olarak nereden başlayacağımı bilemiyorum ben bu güne kadar hiç bir sitede ne reklamımın yapılması için baş vurdum nede forumlara katılarak bu işin takibini yaptım. Ben bu mesajları ilk defa okuyorum vede inanın çok rahatsız oldum üye olup cevap yazmak istedim aynı mesaj diğer bir forumdada var vede yapılan yorum ve eleştirileri hakketmediğime inanıyorum.

Arkadaşlar bakınız benim bu siteden hiç bir ticari kaygım yok ben bu işi yasal platformlarda doğru kaliteli vede dürüst olarak yapmak için sabahlara kadar birşeyler üretme çabasındayım ne bir hit kaygım nede kendimi göstermek için artı bir çabam olmadı bu güne kadar bir çok asp mi sizlerle paylaştım ama gerek telif haklarım çiğnendi gerek değiştirerek sahiplenildi vede ben bu zaman zarfı içerisinden bütün her yerden elimi çektim. Kendi çabalarımla ayakta durmaya çalışıyorum ve bu konuda arkamda iyi bir destek olduğuna inanıyorum. Bu bağlamda hiç bir tesir altında kalmadan çalışmalarıma devam ediyorum benim sitemde reklam olayına gelince birincisi ben mrturk2002 arkadaşımızı kısa bir zaman önce tesadüfen tanıdım vede tanıdığıma çok memlunum kendisi kendi adı vede sitesinin imzasıyla bu mesajları yazarak bana ve siteme olan güvenini göstermeye çalışmış vede bu eleştirilere maruz kalmış ben kendimden önce onun düşmüş olduğu bu duruma üzüldüğümü belirtmek isterim bir kez daha teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca ben bu güne kadar şuan popüler vs olan bütün toplistlere üye oldum buna IYINET de dahil olmak üzere ama bu benim kendi düşüncemdir ki ben sitemde hiç bir toplistte artık yer vermiyorum gerek sitemdeki bazı teknik sorunlar gerekse veri alımı benim anasayfamdaki aşırı yoğunluğu bir kat daha arttırması açılma artı bu toplistlerin bannerleri nokta şeklinde çıkması vs gibi ben sitemdeki trafiğin akışını detaylı olarak kendimce beni ilgilendiren kısımlarını tutup bu işi götürüyorum.

Benim Toplistime gelince vede reklam olayına gelince ben sitemdeki üyelerimi vede ziyaretçilerimi toplistime üye olan siteleri tanıtarak onları istekleri doğrultusunda yönlendirip onlara bir hizmet sunmak istedim amacım tamamen budur benim sitemde reklam kriterlerine dayalı hiç bir pop up pencere açılmaz yada benzeri reklam olayına rastlayamassınız reklam almak o kadar da zor birşey olmasa gerek bu işle gerçekten ilgileniyorsanız bunun çeşitli yolları var. Ben dediğim gibi toplistimdeki kayıtlı sitelere bu hizmeti sunarak biraz daha onların sitelerini ön plana çıkarmak istedim toplistimdeki kayıtlı üye sayısına bir bakarsanız azdır nedeni ben site çöplüğünden ziyade amatör veya professiyonel bütün sitelere yer vermek istedim toplistime kayıtlı olan bugüne kadar rakam vermiyim eleştirilere maruz kalınıyor bir çok toplist onaylanmamıştır ben toplist kuralları çerçevesinde yazmış oldıuğum maddeler ölçüsünde hareket etmeye çalışıyorum absürt saks vs gibi bir çok site üye olmuştur. Belki şuan bu mesajı okuyanlardan biride olabilir bu ama onaylanmadan silinmiştir. ben en alta sitelerin içeriğinden illedemavi.com sorumlu değildir yazıp bu sorumluluğu bu cümle ile atıp site sayımı arttırabilirdim ama yapmadım düzenimiz ve işleyişimiz içerisinde bu duruma karşıydık vede öyle olacağız. Bugün binlerce ziyaretçisi olan toplistlerden size gelen ziyaretçi sayısı veya sitenizin görünme şansı ne kadardır ama az olduğunda mutlaka göze çarpılacaktır. Bu günün sitesi olayını istekler ölçüsünde yaptım vede başka bir siteyi tanıtmakta herhengi bir sakınca görmedim vede bir siteyi defalarca günün sitesi olarak sıralı bir şekilde sundum bunu abartmamak lazım.

Mesajın başlığına gelince bir konuşmamızda mrturk2002 arkadaşımız neden reklamını yapmıyorsun böyle forumlarda dediğinde bende ben kendimi öven sözlerden hoşlanmıyorum demiştim oda bana fazla mütevazilik aptallıktır demişti ben o gün iyisiteler net te 3000 küsür hitim vardı onu görmüş olacak bu konuyu bir tanıdığınız vasıtasıyla oradan veya üoraya üye olan arkadaşlarınız varsa bilirler benim hiç bir şey kanıtlamaya ihtiyacım yok ama ben görüyorum ki her insan iyi niyeli olamayabiliyor vede yapılan eleştirilerin emeğe harcanmış değerlere zarar verebileceğini düşünmeden acımasızca eleştiri bombardumanına tutuluyor. Ben bu tür eleştirilere maruz kalmaktansa bu tür olaylara hiç girmeden çalışmalarıma devam edeceğim.

Radyoblue Arkadaşım bu mesajı diğer forumdada yazdım bilgin olsun. Ve arkadaşların yorumlarınız sitem hakkında şu bu falan olsa dikkate alıp değiştirme veya düzenleme yaparım ama onların eleştirileri başka yönde ben saygı duyuyorum ama sizlerin eleştirilerine bir önlem almam söz konusu değil.

Bu durumun hiç yaşanmamış olmasını isterdim
Kusura bakmayın ben duygularımı web sayfalarında yaşatıyorum vede benim yaptığım herşeyde emeğimin ruhu var o yüzden bu mesajlarınıza bu şekilde cevap yazdım yanlış söz sarfettiysem affola

SAYGILAR SUNUYOR TEŞEKKÜR EDİYORUM.........
 
S

surucubulnet

Misafir
Ne yazikki görüyorum ki,insanlarimizin, üstelikte teknoloji ile internet gibi bir 4. boyuta gecmis kültür ortaminda gelisen insanlarimizim dahi emege saygisi olmadigi gibi basariya tammülüde yok.Benim olmayan kahrolsun mantigi icerisinde acimasizca ve yikici ,elestiriden öte hakaret boyutlarina varan sözler sarf ederek insanlarin sevklerinide kiriyorlar.
bizim "gelismis muhasir medeniyetler seviyesine cikmak" düsüncemiz var ya bu noktada tikaniyor. Cünkü yillarini yabanci üklede gecirmis ve egitiminide ayni ülkede almis bir insan olarak gördügüm sudurki, basari ve yetek desteklendendiginde sahibi kadar diger insanlarada faydali olmaktadir.iste bunu "gavur" diye tek kelimede tabir ettigimiz insanlar yapmakta bu nedenlede bizden herzaman bir kulvar önde gitmektedir. Siz webmastera tavsiyem profesyonel yabanci sitelerle türk sitelerini kiyaslayin aradaki farki görün.benim kanima dokunan bu.Emek o yabanci sitelerde hakkettigi yeri bulmaktayken türk siterinde listelerin basini herzaman mp3,saks absürt ve heker siteri cekmekte.
Ne diyeyim biz o kadar bencillesmisiz ki, artik kimseye hicbir seye inancimiz kalmamis oysa artik bircok insanin maddi kaygilari olmadan birseyler yapmak arzusunda oldugunun farkina farmamiz gerekmez mi. internet paylasim mantigi üstüne kurulmus bir paylasim ortami degilmi. Anlamiyorum neden herzaman ilk aklimiza gelen yikmak.
Gecenlerde chatte biriyle sohbet ederken bana soruyor diyoki, abi senin sitede acik varmi cökertilebilirmi bir bakalim istersen.Sagolsun bunu iyi niyetle yapiyor ama kardesim siteye o kadar emek vermisiz önce deki bir bakalim bu sitenin icinde ne var.ondan sonrada web sayfasi yapimi hakkinda soru soruyor.oysa siteye baksa bircok dersin yaninda onlarca döküman offline kullanilabilecek sekilde hazirlanmis. Iste bizim mantigimiz bu. Ama unutmayinki evrensel düsünmeyi ögrenmis,gelismeye acik ve paylasimi ilke edinmis bir cok meslektasimiz ve insanlarimiz var. Sunuda söylemek isterim ki illedemavi.com calismalarini yakindan bildigim ve herzaman bu ahmakca zihniyete ragmen basariya kosacak degerli arkadasima ait. benim amacim sizin anlayamadiginiz ve benimde anlatamadigim yukardaki destek zihniyetinin bir sonucu. Sizin gibi olmadigim icin özür dilerim ve bu türkce forumlara yazacagim son mesajdir.Cünki bu forumda daha öncede koskoca NATOnun adminligini yapan gercek anlamda uzman bir arkadasi bu asilsiz suclamalarla uzaklastiran insanlari gördüm. ve neyazikki bu forumlar kalitesini bu zihiyet yüzünden kaybediyor. Aynen Akreplist scriptinin sahibinin basina gelenlerden sonra " gercek isimi bilseniz dudaginiz ucuklar" dedigi gibi ve ben arkadasin gercek isini biliyorum.INANANIN UCUKLAR!.herkes sizin gibi degil.Bunu üzülülerek yaziyorum.
 
S

surucubulnet

Misafir
Ne yazikki görüyorum ki,insanlarimizin, üstelikte teknoloji ile internet gibi bir 4. boyuta gecmis kültür ortaminda gelisen insanlarimizim dahi emege saygisi olmadigi gibi basariya tammülüde yok.Benim olmayan kahrolsun mantigi icerisinde acimasizca ve yikici ,elestiriden öte hakaret boyutlarina varan sözler sarf ederek insanlarin sevklerinide kiriyorlar.
bizim "gelismis muhasir medeniyetler seviyesine cikmak" düsüncemiz var ya bu noktada tikaniyor. Cünkü yillarini yabanci üklede gecirmis ve egitiminide ayni ülkede almis bir insan olarak gördügüm sudurki, basari ve yetek desteklendendiginde sahibi kadar diger insanlarada faydali olmaktadir.iste bunu "gavur" diye tek kelimede tabir ettigimiz insanlar yapmakta bu nedenlede bizden herzaman bir kulvar önde gitmektedir. Siz webmastera tavsiyem profesyonel yabanci sitelerle türk sitelerini kiyaslayin aradaki farki görün.benim kanima dokunan bu.Emek o yabanci sitelerde hakkettigi yeri bulmaktayken türk siterinde listelerin basini herzaman mp3,saks absürt ve heker siteri cekmekte.
Ne diyeyim biz o kadar bencillesmisiz ki, artik kimseye hicbir seye inancimiz kalmamis oysa artik bircok insanin maddi kaygilari olmadan birseyler yapmak arzusunda oldugunun farkina farmamiz gerekmez mi. internet paylasim mantigi üstüne kurulmus bir paylasim ortami degilmi. Anlamiyorum neden herzaman ilk aklimiza gelen yikmak.
Gecenlerde chatte biriyle sohbet ederken bana soruyor diyoki, abi senin sitede acik varmi cökertilebilirmi bir bakalim istersen.Sagolsun bunu iyi niyetle yapiyor ama kardesim siteye o kadar emek vermisiz önce deki bir bakalim bu sitenin icinde ne var.ondan sonrada web sayfasi yapimi hakkinda soru soruyor.oysa siteye baksa bircok dersin yaninda onlarca döküman offline kullanilabilecek sekilde hazirlanmis. Iste bizim mantigimiz bu. Ama unutmayinki evrensel düsünmeyi ögrenmis,gelismeye acik ve paylasimi ilke edinmis bir cok meslektasimiz ve insanlarimiz var. Sunuda söylemek isterim ki illedemavi.com calismalarini yakindan bildigim ve herzaman bu ahmakca zihniyete ragmen basariya kosacak degerli arkadasima ait. benim amacim sizin anlayamadiginiz ve benimde anlatamadigim yukardaki destek zihniyetinin bir sonucu. Sizin gibi olmadigim icin özür dilerim ve bu türkce forumlara yazacagim son mesajdir.Cünki bu forumda daha öncede koskoca NATOnun adminligini yapan gercek anlamda uzman bir arkadasi bu asilsiz suclamalarla uzaklastiran insanlari gördüm. ve neyazikki bu forumlar kalitesini bu zihiyet yüzünden kaybediyor. Aynen Akreplist scriptinin sahibinin basina gelenlerden sonra " gercek isimi bilseniz dudaginiz ucuklar" dedigi gibi ve ben arkadasin gercek isini biliyorum.INANANIN UCUKLAR!.herkes sizin gibi degil.Bunu üzülülerek yaziyorum.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst