İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

300mb alan 40gb bw yıllık 25 ytl sok kampanya...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
M

MasterTR

Misafir
hitix' Alıntı:
şahıs adına açamıyordum zarar görmediğim için. ancak çalıştığım firma büyük biryer olmasına ve bu nixcon denen yeri takmamasına rağmen zar-zor ikna edebildim. tek derdim de buydu zaten.

şimdi firma adına gerekli hertürlü yasal işlemleri başlatacağız. araştırmalarımız en geç pazartesi biter ve salı günü işallah resmi başvurular yapılır.

Sonrasında da seninle ortak 500,000Metrekare yeraltında 50katlı bir DC açar 50000Gbit hat çektiririz? ne dersin? 5-6 milyar yetiyor ben hesapladım tüm bunlar için. :)
tamam 5000 de ben katarim 2 kat buyuk olsun at ko$tururuz dc de ;)

hitix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kocsystems Gibi yerler Haksiz rekabet'den ötürü çoktan verirlerdi mahkemeye ancak bildikleri var'ki birşeyler gerçekleşmiyor ---> 5000ytl sermayeli bi yeri takmıyorlardır belki ? ki benim firmam sizi takmadığı için bugüne kadar beklemek zorunda kaldım.

zaten bu tarz karalama yapan kisilere dava acilma sureci icindedir. avukatlarimiz uzerinde calismaktadirlar, ---> avukatlarınız da sizin gibi çalışıyorsa yazık size :) üzerinde çalışılacak birşey yok. açık açık firmaya yalancı diyorum işte bi daha dedim. al sana bi koz daha yalansa yap gereğini.

NIXCON HAKKINDA UFAK BİR ARAŞTIRMA TIKLAYIN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5