lütfen acele30$ paypal alınacak banka ve kurları pm atarsanız sevinirim
profilden msn adresimi eklersen halledebiliriz.
atm den yatırılan parada 3 tl masraf alınır
30*1.48+3=47.4 TL ye mal olur sıze,ama bu kusuratı nasıl halledeceksınız bılemıyorum
su sekılde yapabılırız=50 tl havale yapın,3 tl sı masrafa gıder kalır 47 tl,bende bu 47 tl karsılıgında sıze 31.6$ pp hesabınıza oderım ,cep telefon numaramı pm atıyorum sıze,işlemi yaptıgınız an benı arayın pp hesabınıza ödeyım.sız paypal hesabınızı bana pm atın yarın havalenızden sonra 31.6$ paypalı gondereyım hesabınıza
atm den yatırılan parada 3 tl masraf alınır
30*1.48+3=47.4 TL ye mal olur sıze,ama bu kusuratı nasıl halledeceksınız bılemıyorum
su sekılde yapabılırız=50 tl havale yapın,3 tl sı masrafa gıder kalır 47 tl,bende bu 47 tl karsılıgında sıze 31.6$ pp hesabınıza oderım ,cep telefon numaramı pm atıyorum sıze,işlemi yaptıgınız an benı arayın pp hesabınıza ödeyım.sız paypal hesabınızı bana pm atın yarın havalenızden sonra 31.6$ paypalı gondereyım hesabınıza
tmm anlaştık yarın akşam en geç cuma akşam gönderirim parayı iyi akşamlar
bana pm at paypalı sana güsel bi fiyata uygularım pm atarsın görüşürüz dostum:harika:
peki,yatırdıgınızda telefonumu ararsınız ozaman,gorusmek uzere ıyı aksamlar..
aman bu uyeye dıkkat edın;sonra demedı demeyın 1.30 dan pp veren adamın samımıyetıne guvenmıyorum ben
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.