Kullanıcılarımızın güvenliği için dosyalar incelendi, indireceğiniz dosya temiz.
Son zamanlarda forum kullanıcılarımıza zarar vermek amaçlı virüslü dosya paylaşımında bulunanlar var, tüm kullanıcılarımız dosya download etmeden önce güncel bir antivirüs kullandığından emin olsunlar. Özellikle exe, com, bat gibi uzantılı uygulama dosyalarına dikkat etmenizde fayda var.
Paylaşımda bulunan arkadaşımıza teşekkürler.
bu işleri ne maksatla ayağa düşüyorsunuz bilmiyorum lütfen herkes kendi işini yapsın biz programcılığı öğrenmek için yıllarca okuduk hala da okuyoruz ve çalışıyoruz eğitimler için para veriyoruz bu işi öğrenmek isteyen kursuna gitsin yada üniversite de alanını seçsin lütfen programcılığı ayağa düşürmeyin !
Evet şu packing olayıda var ama yinede biz üyelerimizin maximum seviyede kendilerini koruyor olmalarını tavsiye etmek durumundayiz.Anti-virus programları pek güvenli değil Loi, paketleme (genelde packerladık diyorlar) gibi işlemlerle en bilindik bir virüsü bile hiçbir antivirus'un yakalayamacağı hale getirebiliyorlar, hatta daha önce deneme amaçlı bende yaptım, hakikatten oluyor. En sağlıklısı firewall kullanıp güven vermeyen programların internet ile ilişkisine izin vermemek. Antivirus programları malesef, hikaye.
bu işleri ne maksatla ayağa düşüyorsunuz bilmiyorum lütfen herkes kendi işini yapsın biz programcılığı öğrenmek için yıllarca okuduk hala da okuyoruz ve çalışıyoruz eğitimler için para veriyoruz bu işi öğrenmek isteyen kursuna gitsin yada üniversite de alanını seçsin lütfen programcılığı ayağa düşürmeyin !
ne bencil bir yaklaşım.
bizim üniversitede bilgisayar mühendislerine bilgissyar nasıl açılır'ı öğretmekten başlıyorlar...
ayrıca üzülesin diye söylüyorum. bir iç mimarlık öğrencisi olarak bilgisayar kulübünün başkanlığını yürütüyorum...
ve hiç bir kursa gitmedim bugüne kadar. hadi burdan yak.