İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

360 Total Security Tavsiyesi

omerturac

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Mart 2016
Mesajlar
2
Reaction score
0
Son Zamanların En iyi AntiVirüs programı olan 360 Total Security Herkese Öneriyorum. Çünkü en önemlisi tam olarak Ücretsiz olması ESET, Karpersky, Norton, Avast vb. ücretli fakat neredeyse aynı görevi görüyorlar. 360 Total Security'nin En önemli özellikleri: 360 Connect, Düzeltme Eki, Sandbox, Sistem Yedekleme Temizleyicisi, Tarayıcı Koruması ve Güvenlik Duvarı en önemli 6 özelliğidir. Ayrıca kullanıcının isteğine göre temaları da var. PC'nizin Önyükleme süresini size rapor ediyor. Ayrıca Wifi Güvenlik kontrolü ile Wifi'nizi kontrol edebilirsiniz.

Yeni özellik 360 Connect ile Telefonunuza PC'leri bağlayıp aynı anda 5 PC'ninde virüsleri temizleyebilirsiniz. 360 Connect ile 1 telefon ile 5 PC yönetebilirsiniz. PC'ye bulaşan virüsler telefonunuza bildirim olarak gelir ve aynı PC'deki gibi virüsleri temizleyebilirsiniz.

Disk Sıkıştırma: Bu özellik ile C: klasöründeki fazla alanı daraltır ve size depolayacağınız daha fazla yer açar bu sayede PC'nizi ek olarak bir RAM yada drive almanıza gerek kalmaz.

Tarayıcı Koruması: Bu özellik ile PC'nizde bulunan tüm tarayıcıların ne yapacığını seçebilirsiniz varsayılan yapma, kilitleme işlemi yapabilirsiniz.

Sistem Yedekleme Temizleyicisi: Bu özellik ile sisteminizdeki önemsiz dosyaları tek tıkla temizleyin. Kullanılmayan yedek dosyalar ve kullanılmayan sürücü yedekleme dosyaları

Program Hakkında daha fazla bilgi edinmek için sitesinden indirin...
İNDİRMEK İÇİN TIKLA
screenshot.tr.jpg
 

0zan

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Nisan 2018
Mesajlar
40
Reaction score
0
360 Total Security Yerine eset Not 32 Final Kullanrım daha iyi
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst