İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

3aylık Site Analizi?

ahmet_16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhaba arkadaşlar sağlık üzerine açtığım site 3 ayını doldurdu hitim günlük 20-30 arası googleda genelde üst sıralardaym hitte aramadan geliyor hep zaten sadece hiçbir backlink vs birşey yapmadım ilk başta acemilik yapıp google kuponu kullandım :hihi: hergün 1 post giriyorum aksatmadan içerik alıntı 3 tane falan kendi yazım var sadece ama çoğaltıcam adsende günlük ortalama 50 sayfa gösterimi alıyorum bu aralar tık almaya başladım 3 ayda toplam 19 tık aldım sizce yeni başlamış biri olarak site hitim ve gittiğim yol nasıl ? site adresini isteyene pm olarak atabilirm

yorumlar için şimdiden tşkler :)

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
3 aylık bir site için az diyebilirim ama özgün olmayan içerik için iyi sayılır alexa kaç ?

ahmet_16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
son olarak alexa böyle 05.04.2011 = 6,775,673 Traffic Rank in TR: 87,946 ama 1ay önce tema değişimi yaptım dibe vurdu site yeniden trde yükselmeye başladı 61bine kadar düşmüştüm değişimden önce bu arada wordpress site

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
üç aylık bir site için aslında normal sayılır, yani şuna göre normal diyorum --> hiçbir backlink vs. çalışması yapılmamış olmasına rağmen

diğer 3 aylık benzer sitelerde bu durumda aşağı yukarı

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
kardeşim aslında hiç elini sürmesen bile siten daha iyi hale gelebilirdi :)

www.rapcini.com 3 aylık site siteyi kurduktan sonraki günlerde tek bir noktasına bile elimi sürmedim 40.000 üyesi var alexa rank 4,900 index 2000 küsür alexa backlink 24

9132 mesaj 4821 konu bir de pagerank alırsam keyfime diyecek yok :)

hayran

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
kardeşim aslında hiç elini sürmesen bile siten daha iyi hale gelebilirdi :)

www.rapcini.com 3 aylık site siteyi kurduktan sonraki günlerde tek bir noktasına bile elimi sürmedim 40.000 üyesi var alexa rank 4,900 index 2000 küsür alexa backlink 24

9132 mesaj 4821 konu bir de pagerank alırsam keyfime diyecek yok :)

sen konuları ve mesajları nerden buldun??? 40000 üye hazır database ile geldi herhalde :D o site çöplük mübarek :D o kadar alakasız mesaj dolmuşki domainlede oldukça alakasız

sitenin yelpazesi çok geniş uygun-değildan tut da oyuna kadar :alkış:

arkadaşın sitesiyle senin siteyi karşılaştırman doğru olmamış :D

Eif

0
İyinet Üyesi
Reaction score
249
3 aylık site için hit düşük. Bazı çalışmalar yapmanın zamanı gelmiştir.

xclever

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
sen konuları ve mesajları nerden buldun??? 40000 üye hazır database ile geldi herhalde :D o site çöplük mübarek :D o kadar alakasız mesaj dolmuşki domainlede oldukça alakasız

sitenin yelpazesi çok geniş uygun-değildan tut da oyuna kadar :alkış:

arkadaşın sitesiyle senin siteyi karşılaştırman doğru olmamış :D

sen benim anlatmak istediğimi anlamamışsın sanırım
-arkadaşa gösterdiğin çabalar boşuna gitmiş demek amacıyla örnek göstermiştim siteyi
evet site çöplük ama tek bir konu bile açmamama rağmen 2100 civarı indexi var
adı üstünde botpark konuların hepsini botlar açtı ben değil 2800 civarı backlinki var backlinkleri de botlar kasıyor açtıkları konuların linkini alarak başka sitelerde refenas olarak gösteriyorlar bu da bana backlink olarak dönüyor

soneday

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben siteyi 2 hafta önce açtım 300 günlük ortalama tekil hitim var.

altın kural; ÖZGÜN İÇERİK ;)

www.mobildosya.net (reklam değildir)

ahmet_16

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
cvplar için tşkler arkadaşlar özgün içerik girmeye çalşcam para harcamam byk ihtimal :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5