İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4.000 Siteye kayıt & Backlink

www.googlekontur.com

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
Merhabalar Googlekontur.Com Yönetimi Olarak Türkiyede Yine Bir İlke Daha İmza Atıyoruz

Sitenizi Dünyanın En Saygın Arama Motorlarına ve Whois Sitelerine Ekliyoruz ve Eklenen Tüm Sitelerin Kayıtlarınız Tarafınıza Mail Olarak Raporluyoruz

2.300 Arama Motoru Ve 1.700 Whois & Dizin Sitesine Ekliyoruz

Kayıt İşlemi Maximum 1 Gün İçerisinde Tamamlanmaktadır.

Tüm Kayıtlar Tarafınıza Mail İle Gönderilir.

Otomatik Yazılım Aracılığı İle Yapılmaktadır.

Google Sıralamanızı Ve Alexa Değerlerinizi Çok Ciddi Oranda Etkileyecektir.

Google Üzerinden www.siteadınız.com Yazdığınızda Bir Kaç Gün İçinde Linklerinizin İndex Aldığını Gözlemleyeceksiniz.

Bu Hizmetiminiz Ücreti Herkes Yararlanabilsin Diye Sadece 10 TL'dir.

Ödeme Seçeneklerimiz : Garanti Bankası / Eft - Mobil Ödeme -Ödeme Seçeneklerimiz Mevcuttur.

Lütfen Pm İle Ulaşınız

Saygılarımızla

www.googlekontur.com

0
Yasakli Uye
Reaction score
1
sandbox ihtimali kesinlikle yoktur.

bizzat tarafımızca defalarca kez onlarca farklı sitede uygulanmış ve kesinlikle bir sorun tespit edilmemiştir.

Not : bizzat denemediğimiz hiç birşeyi paylaşmayınz.

R

RadoyNet

Misafir
daha önce çalıştığınız bir site ya da bir müşterinizin görüşü olsaydı daha güzel olurdu hocam.

LitmuS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Müşteri görüşlerinede pek inanmıyorum ben artık kankası olanın müşteriside çoktur msnden rica ile hallediliyor bu gibi durumlar çok başıma geldi o konuyu upla bu konuyu upla şuraya buraya memnuniyetini yaz vs.vs.. bu yüzden direk denemek lazım memnun kalmazsanız bir daha çalışmazsınız zaten. Hayırlı işler kardeş

R

RadoyNet

Misafir
Müşteri görüşlerinede pek inanmıyorum ben artık kankası olanın müşteriside çoktur msnden rica ile hallediliyor bu gibi durumlar çok başıma geldi o konuyu upla bu konuyu upla şuraya buraya memnuniyetini yaz vs.vs.. bu yüzden direk denemek lazım memnun kalmazsanız bir daha çalışmazsınız zaten. Hayırlı işler kardeş

hiç kimsenin bir arkadşaı da olsa, bir satış konusunda direk kefil olabileceğini zannetmiyorum.

yani kötü bir işe kimse arkadaşı diye iyi demez. bu riske giremezler.

demek istediğim bu forumdan ya da herhangi bir yerden 3-5 kişinin yorumları olabilirdi... :hihi:

snnkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
referens olarak gösterebiliceğiniz site ve kişi varsa ben yaptirmak isterim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.