İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

4.2K Flash Oyun Arşivi ve SQL

Venom

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Yeni Oyun Sitesi Açmak İstermisin?
Var Olan Sitenizin Arşivini Genişletmek İstermisin?


Büyük Flash Oyun Arşivi!
* 4189 Flash Oyun
* Tüm Oyunların Resimleri (thumbs)
* Türkçe Oyun Açıklamaları
* 2.61 GB Toplam Arşiv Boyutu
* Oyunlara Entegre Edilmiş SQL
* Tüm Arşiv 11 Ayrı Kategoride


oyun.jpg


Kategoriler ve Oyun Sayıları
Macera: 436
Beceri: 842
Çocuk: 1328
Kız: 319
Savaş: 74
Zeka: 424
Spor: 339
Yarış: 157
Dovüş: 109
Komik: 67
Kategorisiz: 49


Türkçe oyun sitelerinde ortalama 2000 çivarı flash oyun bulunur, bu arşivle sizde çok büyük bir oyun sitesi açabilirsiniz, kesinlikle bot kullanmak yok. Size kalan sadece en güncel arşive sahip web sitenizi tanıtmak.


Size Çok Dört Özel Teklif!


1- Normal Paket
2.61 GB Flash Oyun Arşivi ve Arşive Entegreli Global SQL veriyoruz, ücreti 40 YTL (30$ PayPal). Sizin verdiğiniz ftp bilgilerine upload edilir arşiv ve tahmini upload süresi 2 saat.

2- Normal Light Paket
Tüm oyunları link olarak oynatabileceksiniz (Hotlink) ve Arşive Entegreli Global SQL veriyoruz, ücreti 25 YTL (17$ PayPal).

3. Özel Paket
2.61 GB Flash Oyun Arşivi ve Sizin Seçtiğiniz Sisteme Arşivi Ayarlıyoruz Sorunsuz Olarak, ücreti 60 YTL (40$ PayPal). Sizin verdiğiniz ftp bilgilerine upload edilir arşiv ve tahmini upload süresi 2 saat. Sistemin sitenize entegre edilmesi 3-24 saat arası sürer yoğunluğa bağlı olarak.

4. Özel Light Paket
Tüm oyunları link olarak oynatabileceksiniz (Hotlink) ve Sizin Seçtiğiniz Sisteme Arşivi Ayarlıyoruz Sorunsuz Olarak, ücreti 35 YTL (22$ PayPal) Sistemin sitenize entegre edilmesi 3-24 saat arası sürer yoğunluğa bağlı olarak.

Demo sitemiz mevcut, ama genel yazmıyoruz lütfen özel mesajla isteyiniz demo adresini.

Not: Ödemeleri Havale ve EFT olarak kabul ediyoruz bankalar listesi; Türkiye İş Bankası, Garanti Bankası, HSBC Bankası. Ayrıca PayPal Ödeme sistemide kabul ediyoruz ama ücretleri biraz farklı paketlerde yazıyor PayPal ücretleri. Her paket en fazla 5’er kişiye satılacaktır.

Not 2: Özel paketler sadece “Onarcade”, “Avarcade”, “GameScript” sistemleri için geçerlidir. Kişiye özel yazılımları güvenlik gerekçesiyle entegre etmiyoruz.

Not 2: Arşiv hiç bir şekilde başka bir db’den kopyalama değildir, en yeni ve güncel flash oyun arşivi.
 

Venom

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2008
Mesajlar
0
Reaction score
0
Edit şansım yok yeni mesaj yazıyorum, satışı kapadım 5. kişiye sattım özür dilerim yazmayı unuttum, daha fazla kişiye sattıp alan kişilerin pazar payını düşürmek istemem. Gerekli görülürse konu kapatılabilinir.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst