R
RadoyNet
Misafir
Site adresi: 1-2 video yüzünden pm ile verilecektir adres.
Site için istenen fiyat : 500 TL++
Sitenin aylık getirisi: reklam koymadım. ama 4-5k lık bir dizi - film sitesi aylık en az 200-300 lira geliri olur.
Sitenin açılış tarihi: 8-9 Ay arası
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi - Film
Günlük hit sayısı, kaynak link: 4k-5k arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 değeri 0
Hosting dahil midir değil midir: değil
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Evet lugesoft admin paneli de verilecek
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: hayır sorun yok
Not: siteye herhangi bir içerik eklendiğinde onun üzerinde ufak 1-2 taktik ile direk ilk sayfa hatta ilk 5 te yerini almaktadır. Siteyi alan kişiye bu bilgileri de anlatacağım.
İlgilenildikçe 10-20k ları görmesi hiçte zor değil. Vakit sıkıntısından satıyorum.
Site için istenen fiyat : 500 TL++
Sitenin aylık getirisi: reklam koymadım. ama 4-5k lık bir dizi - film sitesi aylık en az 200-300 lira geliri olur.
Sitenin açılış tarihi: 8-9 Ay arası
Kategori, sitenin içeriği nedir: Dizi - Film
Günlük hit sayısı, kaynak link: 4k-5k arası
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 0 değeri 0
Hosting dahil midir değil midir: değil
Banlı olduğu yerler var mıdır: Hayır Yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır: evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: Evet lugesoft admin paneli de verilecek
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır: hayır sorun yok
Not: siteye herhangi bir içerik eklendiğinde onun üzerinde ufak 1-2 taktik ile direk ilk sayfa hatta ilk 5 te yerini almaktadır. Siteyi alan kişiye bu bilgileri de anlatacağım.
İlgilenildikçe 10-20k ları görmesi hiçte zor değil. Vakit sıkıntısından satıyorum.