1.150 70 4,88% 2,61 $ 3,74 $
İyi mi kötü mü bu bilmiyorum?
Not: Benim reklam filtremde 1 adres var. Onu da ahlaki açıdan engelledim. Ayrıca nerdeyse 5 bin gösterime 100 tık çok az. Reklam Yerleşim ve renklerini yeniden gözden geçirmek lazım. Benim sitemde 5 bin kez gösterilse reklam en az 250 kez tıklanır. Ayrıca çok fazla beklemeyin tıklamalardan. Adam tık başına 5 dolar verecek değil ya her siteye. Benim sitede 1 tık için 5 dolar verecek reklamveren hakkında iyi şeyler düşünmem ben şahsen. Ki tamamı özgün yazılardan oluşuyo sitem. Yani kes kopyala yapıştır yok. Mantığım da şu: Siteme girenler 85 % Google üzerinden giriyor. Google üzerinden siteme dandik bi etiketle veya linkle girmiş birinin rastgele önüne gelen şeyleri tıklaması doğaldır. Tıklaya tıklaya ilerleyecektir bu yiğit kişi. Ee her reklamveren bu tıklara 5 dolar verse, reklamverenlerin tüm kazançlarını belki de daha fazlasını Google Reklamlarına yatırması lazım ki bu da geri dönüşüm yoksa saçma bi şey olur. Ama sitenize giren kullanıcı adres satırına, sitenizi yazıp bakalım bugün neler var diyerek giriyorsa ya da Google'da aratırken tam olarak aradığı konuyla ilgili bir yazıyla karşılaşmışsa ve bu yazının altına reklamveren linki varsa ve bu şahıs bu linki tıklayıp, o siteye üye olup veya ürünlerini alıp veya e-mail adresini bırakıp bir şekilde etkileşime geçiyosa tıklamalardan iyi bir para almamanız işten değil. Kimse bedavadan para kazanmaz. Ayrıca Reklamverenler kaliteyi izleme olanağına sahipler. Google'ın .info uzantılı reklamları göstermesi de iyi bir açıdan. Yoksa reklam gösterdiğimiz bir çok sayfada Google Genel Hizmet reklamlarıyla karşılaşma olasılığımız yüksek olurdu. En azında 1 tıka 1 cent veriyo
100 tık olsa 1 dolar olacak yani. Nesi kötü bunun?
Şikayet etmeyi bırakın ve kalite arttırmaya bakın. Eğer sitenizin kaliteli olduğu halde hala kazanamadığızı düşünüyorsanız; kalite kriterlerinizi yeniden gözden geçirin. Dediğim gibi kimse parayı lotodan kazanmıyor ki, tutup sana bedavadan reklam parası ödesin.