- Reaction score
- 0
40$ Paypal Bozdurulacaktır.Ödeme İş Bankası Veya Ptt Posta Çeki Hesabına Almaktayım...
Msn: [email protected]
Msn: [email protected]
konuyu bilip bilmeden yorum yapma koçum...Biraz önce bu adam hakkında şikayet konusu açılmıştı
konuyu bilip bilmeden yorum yapma koçum...
konuyu iyice oku mark kullancı adını kullanan biri var demiş e-sayfa.net..bi dahada bilip bilmeden gelip konu baltalama..
http://forum.iyinet.com/paypal-e-go...otmail-com-dolandiricisina-dikkat-edelim.html
o zman sende bilip bilmeden konuşma...Her Gün Acemi Dolandırıcıların Gelmesi Benim Dolandırıcı Olduğumumu gösterir??Abisi sen kimsin de koçum gibi laflar kullanıyosun?
Şikayet edilmiş dedim alışveriş yapanları uyarmak gerekir.Daha yeni yetmesin gelip de burada artislik tavırlarda bulunma. Her gün acemi dolandırıcılar birini dolandırmayı bekliyor burda.
Konu biraz enteresan değil mi 29 Ocak ' da yani bugün biri üye oluyor. Diğer 29 Ocak'ta üye olan kişide ilk kez bu konuya msg atıp paypalı istiyor.
Kimseyi yargılamak istemem ama dikkati elden bırakmayın derim !!
dolandırılmışsın geçmiş olsun
Yav Kardeşim Sen Dün 40 tl almadınmı benden paypal için msn adreslerini ve telefon numaranı özelden yolla, İnternet Suçlarına şikayet edicem bune yaBen nasıl kimi dolandırmışım.. Gelen Giden Hakkımda Konuşuyor.Ben Senle Ne Zamn Konuştum webziyareti..kanıtları bırak burayada görelim..senle daha önce konuşmadım bile..
Kanıt Bırak Buraya Diyorum Sen Bana Ne Diyorsun..Yav Kardeşim Sen Dün 40 tl almadınmı benden paypal için msn adreslerini ve telefon numaranı özelden yolla, İnternet Suçlarına şikayet edicem bune ya