İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

444Ticaret VPS Paketlerimiz - Son Teknoloji

444ticaret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

444ticaret Web Hizmetleri
Adresimiz : Sarıgöl Mah. Yayla Sok. No:2 Gaziosmanpaşa / IST.
Kayitli oldugu Vergi Daire : KADIKOY VD
Vergi No : 1210262608
Ys Kayıt İsmi: Ercin Salih AYHAN - www.444ticaret.com
Telefon : 0 850 840 99 75 (9:00 - 17:00)
Faks: 0 850 840 99 75
E Posta Adresi : [email protected]
Web Adresi : www.444ticaret.com

cerebellum

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu paketler pıyasa degerıne gore pahalı degıl mı üstadım

444ticaret

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu paketler pıyasa degerıne gore pahalı degıl mı üstadım

Merhabalar;

Pahalı durumuna kısaca açıklama yapmak isteyerek,

5 madde ile paketleri daha detaylı anlatmak isterim,

Çoğu firmadan gelen müsterilerimiz var hep sorunlu diye, tabi düzgün firmalarda mevcut sorunsuz bir sistemde yer alan sanal serverlarımız 7x24 mrtg ile izlenmektedir, herhangi bir olumsuz durumda anında müdahale edilmektedir.

Canlı destek ve ticket sistemiyle sistemsel sorunlarınızda anında destek verilmektedir. Serverlarımıza o kadar güveniyoruz ki 1 tl ye 10000 kişiye aylık hosting hizmeti veriyoruz, zerre kasma olmaz.

1-Karlılık
VPS Cloud Serverlar ile Standart hosting hizmetlerinde olduğunu gibi sabit bir alan zorunluluğunuz yoktur. Bu sayede işlem ve veri alanı ihtiyaçlarınıza göre sunucunuzu şekillendirebilirsiniz.

2-Virtuozzo Yönetim Paneli
Yeni bir sunucuyu kurup başlatmak ya da halihazırda çalışan bir sunucunun kaynak payını değiştirmek için yönetim panelinde tek bir ayarı değiştirmeniz yeterlidir.

3-Verimlilik
Bu kadar esnek ve karlı bir yapı ile kısıtlı kaynakların kullanım verimliliğini en üste taşıyabilirsiniz. Sisteminizi ihtiyacınıza göre şekillendirebilir, işlemlerinizi maksimum verimlilikle gerçekleştirirsiniz.

4-%99,9 Uptime
444ticaret olarak, yedeklenmiş network sistemimiz sayesinde uzun süreli kesintilerden sizi etkilemeden kesintisiz erişim sağlıyoruz. Dünyanın en büyük alt yapı sağlayıcıları ile de yedekli devreler üzerinden SLA sistemiyle bağlı durumdayız.

5-Yedeklilik
444ticaret VPS ve Dedicated Sunucu Sistemleri Türkiye içerisinde birçok Network ekipmanları üzerine yapılandırılmıştır. Sunucularınız 2 farklı ekipmana bağlı olarak çalışır arıza veya bakım durumunda internet erişiminiz kesilmeden sorunsuz kullanıma devam edersiniz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.