İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5-6 Satır İngilizce Çeviri "ACİL"

Line

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Ekim 2007
Mesajlar
2,516
Reaction score
48
Konum
BAŞKENT
Kilar studied in Katowice and later on in Paris with Nadia Boulanger. He has won several prizes for his works and belongs (together with Krzysztof Penderecki and Henryk Górecki) to the Polish avant-garde movement of the Sixties. His orchestral work Krzesany (Climbing up the mountains) from 1974 became famous, but since the mid 1970s he has become well known as a composer of film scores, increasingly in Hollywood (working with Roman Polanski). He is still publishing symphonic music, chamber works and works for solo instruments. January 2001 saw the world premiere of his Missa pro pace (composed for a full symphony orchestra, mixed choir and a quartet of soloists) at the National Philharmonic in Warsaw. In December of that year it was performed again at the Vatican in the presence of Pope John Paul II.

Yukardaki Metnin Anlamı Alttakiyse Belirtiniz Lütfen
Kilar, Katowice'de çalıştı, ve üzerinde Nadia Boulanger'le Paris'te sonra. O, onun işleri için birkaç ödülü kazandı, ve (Krzysztof Penderecki ve Henryk Górecki'yle beraber) altmışların Polonyalı yenilikçi hareketine ait oldu. 1974'ten Krzesany'ın (Dağların yukarısına tırmanmak), ünlü olduğu onun orkestrayla ilgili işi, ama 1970ler'in ortasında o o zamandan beri, film skorlarının bir bestecisi iyi olarak bilinen oldu, gittikçe Hollywood'da (Romen Polanski'yle çalışmak). O hala, senfonik müziği yayımlıyor, oda, çalışır, ve solo aletler için işler. 2001 Ocak'ta (Dolu bir senfoni orkestrası için oluşturulan, koro ve solistlerin bir kuartetini karıştırdı) Varşova'da ulusal filarmoni orkestrasında onun Missa profesyonel adımının dünya galasını gördü. O yılın Aralıkı'nda, yeniden papa John Paul II'in varlığında Vatikan'da yapıldı.


Şimdiden Teşekkurler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst