- adsense kodlarını en iyi şekilde yerleştirebileceğim
- türkçe ve ingilizce ( 2 lisan olacak )
- her site 5 html sayfasından oluşacak..her HTML sayfası ayrı olacak
- Çok sadece, şık görünümlü
- siteler " boş olacak "..yani içerik olmayacak. içerikleri sayfaya ben ekleyeceğim html sayfalarına
- her sitenin template'i farklı olacak. görsel ve estetik olmalı.
bu şablonlar adsense için kullanılacak. ona göre kafanızda çizin şablonu.
5 ayrı domain için, 5 ayrı " boş template " istiyorum. konu gayet açık. pm ile soru sormayınız ltf. sadece bana örnek demo göstrebilecek olan varsa sevinirim. en azından işi vermeden önce görmek isterim bir demo
adsense kodlarını çok belirgin ve akıllıca yerleştirilecek şekilde ayarlayın şablonu.
teslim tarihi - fiyat ve demo bilgilerini PM atınız ve görüşelim.
kısaca özetlersek : sadece " iskelet " hazırlamanızı istiyorum sizden.
logo vs istemiyorum şablonda. içini ben dolduracağım. yani şimdi frontpage açıp bir tablo çizip, 2 kolon ve 1 satır iteleyip bende hazırlayabilirim bu şablonları aslında ama üşeniyorum
en azından 3-5 bu işi yapanada ekmek çıksın
Pilotlar pm atmasın lütfen..anladın sen onu
- türkçe ve ingilizce ( 2 lisan olacak )
- her site 5 html sayfasından oluşacak..her HTML sayfası ayrı olacak
- Çok sadece, şık görünümlü
- siteler " boş olacak "..yani içerik olmayacak. içerikleri sayfaya ben ekleyeceğim html sayfalarına
- her sitenin template'i farklı olacak. görsel ve estetik olmalı.
bu şablonlar adsense için kullanılacak. ona göre kafanızda çizin şablonu.
5 ayrı domain için, 5 ayrı " boş template " istiyorum. konu gayet açık. pm ile soru sormayınız ltf. sadece bana örnek demo göstrebilecek olan varsa sevinirim. en azından işi vermeden önce görmek isterim bir demo
adsense kodlarını çok belirgin ve akıllıca yerleştirilecek şekilde ayarlayın şablonu.
teslim tarihi - fiyat ve demo bilgilerini PM atınız ve görüşelim.
kısaca özetlersek : sadece " iskelet " hazırlamanızı istiyorum sizden.
logo vs istemiyorum şablonda. içini ben dolduracağım. yani şimdi frontpage açıp bir tablo çizip, 2 kolon ve 1 satır iteleyip bende hazırlayabilirim bu şablonları aslında ama üşeniyorum
Pilotlar pm atmasın lütfen..anladın sen onu