İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

5 TEMMUZ REYTİNG SONUÇLARI: Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, Güldür Güldür, Ne Olacak Şimdi?, Güven Bana, MasterChef Türkiye, PSG – Bayern Münih (FIFA Kulü

botman

✅ Developer
İyinet Üyesi
Reaction score
572
5 Temmuz reyting sonuçları araştırılıyor. Birincilik mücadelesi veren dizilerin izleyicileri, sonuçları yakından takip ediyor. Dün akşam Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, Güldür Güldür, Ne Olacak Şimdi?, Güven Bana, MasterChef Türkiye, PSG – Bayern Münih (FIFA Kulüpler Kupası 2025 Çeyrek Final), Real Madrid – Borussia Dortmund (FIFA Kulüpler Kupası 2025 Çeyrek Final) gibi yapımlar ekrana geldi. Real Madrid Borussia Dortmund maçı reyting sonuçları, MasterChef reyting sonuçları ve Kuzey’in Oğlu Volkan Konak reyting sonuçları araştırılıyor. Peki, 5 Temmuz reyting sonuçları ne oldu? Kuzey’in Oğlu Volkan Konak, Güldür Güldür, Ne Olacak Şimdi?, Güven Bana, MasterChef Türkiye, PSG – Bayern Münih (FIFA Kulüpler Kupası 2025 Çeyrek Final), Real Madrid – Borussia Dortmund (FIFA Kulüpler Kupası 2025 Çeyrek Final gecenin reyting birincisi kim oldu?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.