Resimler(sonraki mesajda) herşeyi anlatıyor sanırım.. Bu halde olan insanlar için yardım toplanıyor. Açlar, yaralarının sarılacağı hastaneler bombalanmış, evlerinin (oda kaldıysa) ortasında bir battaniyeye sarılarak ısınmaya çalışıyorlar.. Bu küçücük bebelerin suçu nedir?? Hiç yoksa elimizden geldiği kadar 5 lira , 10 lira , 50 lira , 100 lira ne kadarına yetiyorsa yardım etmeye çalışalım. Kimse yok mu derneği 500.000,00 YTL lik yardım toplayıp bu insanların yaralarını sarmaya çalışacak.. En azından maddi olan yaralarını.. Lütfen konu altından yok şöyle oldu , yok başka ölen yok mu, vs vs şekilde kimseye faydası olmayacak tartışmalara girmeyelim. Bu adresden yardım şekillerini görebilir ve bağış yapabilirsiniz. Cep telefonunzla sms atarak Kredi kartınızla Banka yoluyla yardımda bulunabilirsiniz. Şu an sanıım 260.000 ytl kadar bağış toplanmış yarısından çoğu bitmiş..gayret gösterelim.. Yardımı dokunan herkesden Allah razı olsun.. konuyu canlı tutarsak tüm arkadaşlarımız görebilir.
En kısa şekilde bağış yapmak için
En kısa şekilde bağış yapmak için
5777 SMS Bağış hattıyla bağışta bulunabilirsiniz. AVEA ve VODAFONE aboneleri ile TURKCELL faturalı hat aboneleri telefonlarından “FILISTIN” yazıp 5777'ye SMS göndererek 5 YTL bağışta bulunabilirler.