İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

50 Cent gelmiş hala burdamısınız ?

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
bende reklam arasını değerlendiriyom :) iyi çocuk kerata ya severim.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Çok odun bir adam bence.
O kadar jestler yapıldı ve adamın maximum cümlesi 3-4 kelimeden oluşuyor.
Cana yakın ve alçak gönüllü diyor Acun, fakat ben nezaketen böyle dediğini düşünüyorum.
Bana çok itici gözüktü.
Program bittiği gibi amiyane tabirle kıçını seyirciye ve Acun'a dönüp gitti.

ceycey45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ne gerek var o adamı getiriyorsun şöyle çıtı pıtı kızlar varken:D

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ağzında kürdanla çıktı ilk yani ne nezaketi.. gorilin teki resmen üstünede yeşil mont giymiş evde dans eden küçük goril var aynı ona benziyodu gülmekten öldüm :D Usher'ı getirsin yaf bunlar boş adamlar :D tabi bi de program boyu adama rapçi muamelesi yapıldı adam r&b i söylüyo :D

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
Tık başına 50 cent mi veriyorlar !

Ya bıraksın yabancıları oraya çıkartmaya. Bi Şeboş'u, Sezen Aksu'yu çıkartsın yeter...

dahi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen yerli sanatçıları çıkarsalar daha çok prim yapar, elin gavurunu çıkartacana

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
Ramiz diye bi eleman için yarışıyomuş heralde yarım kaldı bu akşam devamı var.

draga

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
iyide 50 cent rapçi değil ki :D adam R&B söylüyo program boyu rapçi muamelesi gördü :D he bide oraya gelenlerin hepsi rapçi sanıyo heralde gelirken istanbul rap şehri diyo :D raple, r&b/hip-hop arasında dağlar kadar fark var.

Ozcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
59
draga bizde öyle bir müzik türü yada dalı olmadığı için o ve onun gibilere rapçi yada hiphopçı diyoruz. yani bize ait bir müzik dalı değil ve gelişmesi için daha çok fazla zaman geçmesi lazım. ayrıca biz özgür bir ülkede yaşadığımız için bizim kültürümüzle pek uyuşmuyor bu yüzden uyum sağlaması çok zor. Ve şarkılarda genelde ne dendiğini anlamak isteriz :) adamlar öyle hızlı söylüyorki sanki kovalayan var. Bir şeyde anlaşılmıyor. Ramiz bloguna baktım myspace te adam zaten 6-7 ay önceden kaset antlaşması yapmış çalışmalara başlamış. Zaten sokaktan buldukları bir adam içinde yarıştırmazlar diye düşünüyorum.

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bütün stüdyo PIMP diye bağırırken neden sansür koymadılar? Halbuki motherf****r derken sesi kısmışlardı :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.