Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok odun bir adam bence.
O kadar jestler yapıldı ve adamın maximum cümlesi 3-4 kelimeden oluşuyor.
Cana yakın ve alçak gönüllü diyor Acun, fakat ben nezaketen böyle dediğini düşünüyorum.
Bana çok itici gözüktü.
Program bittiği gibi amiyane tabirle kıçını seyirciye ve Acun'a dönüp gitti.
ağzında kürdanla çıktı ilk yani ne nezaketi.. gorilin teki resmen üstünede yeşil mont giymiş evde dans eden küçük goril var aynı ona benziyodu gülmekten öldüm Usher'ı getirsin yaf bunlar boş adamlar tabi bi de program boyu adama rapçi muamelesi yapıldı adam r&b i söylüyo
iyide 50 cent rapçi değil ki adam R&B söylüyo program boyu rapçi muamelesi gördü he bide oraya gelenlerin hepsi rapçi sanıyo heralde gelirken istanbul rap şehri diyo raple, r&b/hip-hop arasında dağlar kadar fark var.
draga bizde öyle bir müzik türü yada dalı olmadığı için o ve onun gibilere rapçi yada hiphopçı diyoruz. yani bize ait bir müzik dalı değil ve gelişmesi için daha çok fazla zaman geçmesi lazım. ayrıca biz özgür bir ülkede yaşadığımız için bizim kültürümüzle pek uyuşmuyor bu yüzden uyum sağlaması çok zor. Ve şarkılarda genelde ne dendiğini anlamak isteriz adamlar öyle hızlı söylüyorki sanki kovalayan var. Bir şeyde anlaşılmıyor. Ramiz bloguna baktım myspace te adam zaten 6-7 ay önceden kaset antlaşması yapmış çalışmalara başlamış. Zaten sokaktan buldukları bir adam içinde yarıştırmazlar diye düşünüyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.