İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

50 TL'ye tasarım giydirme yaptırılacaktır!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
iyi günler arkadaşlar. bir scriptte tasarım giydirme yaptırılacaktır. lütfen bu işte profesyonel olan arkadaşlar varsa 1-2 gün içerisinde yapabilecekleri küçük bir iştir. söylediğim sitenin tasarımını söylediğim scripte giydireceklerdir. ücret olarak 50 TL verebilirim. Ödeme iş bittiği gün anında ödenecektir.

iletişim: [email protected]
tel: 05064003136 avea

Lütfen ciddi düşünen arkadaşlar cep no. üzerinden mesaj atsınlar ben gerekirse ararım. artık gerçekten bu işin bitmesini istiyorum 3 kişi ile anlaştım şimdiye kadar fakat 3'ü de işi yapamadı ya da yarım bıraktı. lütfen bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atsınlar ya da arasınlar.

Troypc

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
merhaba pm alabilirmiyim. yapabileceğimi düşünüyorum.

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
başka tasarımcı arkadaş yok mu 1-2 gün içerisinde bu işi hemen yapabilecek. Toplam da 10-15 adet php dosyasına giydirme işlemi yapılacaktır. Lütfen yardımcı olunuz arkadaşlar...

P

pozitif06

Misafir
tasarım tamamlandı, oguzhan arkadaştan cvp bekleniyor...

P

pozitif06

Misafir
senin istediğin tasarım tamamlandı, bekliyor tema bende... bana ulaş...

P

pozitif06

Misafir
DOLANDIRILDIM !

Bu üye, keyfi meselelerinden dolayı hazırlattığı temayı kusura bakma alamayacağım diyerek, gayet ciddiyetsiz ve çocukça sebeplerden dolayı HAZIRLATTIĞI TEMANIN ÜCRETİNİ ÖDEMEMİŞTİR...

50 TL ücret biçmişti hazırlanacak tema için ancak 2-3 günlük sabah-akşam çalışmamın, emeğimin karşılığını vermedi...

Tema hazırlandıktan ödeme ve tema teslim sürecinde "sonra sen bana mecbursun" gibi tutarsız cümleler sarf eden birisidir!

Emeği Hiçe Sayan Bu Zihniyete YAZIKLAR OLSUN!

(Hakkımı Helal Etmiyorum, ücretin 1/5 ini dahi vermemiştir)

Dolandırılmamak için LÜTFEN DİKKAT EDİN !
(artık %25 kaparo almadan iş yapmayacağım)

P

pozitif06

Misafir
Bana tekrar ulaşmasını bekliyorum... şu an forumda görünmüyor... (detaylı bilgileri zaten bende mevcut)

Kendisi bilir ! Durumu nasıl toparlayacaksa...

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
Bu üye, keyfi meselelerinden dolayı hazırlattığı temayı kusura bakma alamayacağım diyerek, gayet ciddiyetsiz ve çocukça sebeplerden dolayı HAZIRLATTIĞI TEMANIN ÜCRETİNİ ÖDEMEMİŞTİR...

50 TL ücret biçmişti hazırlanacak tema için ancak 2-3 günlük sabah-akşam çalışmamın, emeğimin karşılığını vermedi...

Tema hazırlandıktan ödeme ve tema teslim sürecinde "sonra sen bana mecbursun" gibi tutarsız cümleler sarf eden birisidir!

Emeği Hiçe Sayan Bu Zihniyete YAZIKLAR OLSUN!

(Hakkımı Helal Etmiyorum, ücretin 1/5 ini dahi vermemiştir)

Dolandırılmamak için LÜTFEN DİKKAT EDİN !
(artık %25 kaparo almadan iş yapmayacağım)

arkadaşım url kısaltma scriptine yaptığın tasarımda url kısaltma özelliği yok. yani millet o scriptte url kısaltamıyor. ayıptır sorması sen tasarımı değiştirdin de url kısaltma özelliği olmadan o tasarımı değiştirmen ne işe yarar söyler misin ?
sen bana mecbursun diye ne zaman dedim koy ortaya konuşmaları görelim bakalım demişmiyim. istersen çıkarıp tüm konuşmlarımızı koyarım ortaya eğer öyle birşey söylememişsem defolup gidersin iyinet'ten anladın mı beni.

Diğer söylediklerine cevap olarak: http://forum.iyinet.com/script-satis-siparis/149510-100-tllik-firsati.html#post982136 buradan bulabilirsin...

oquzhan20

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
arkadaş sustu sanırım =)) kardeşim benim sen o kafa yapısıyla ancak gider 3-5 aptal avlarsın sonra bulursun kendi yerini. ha bu arada sana gönderdiğim kalemi münasip yerine koymayı da unutma. bundan sonra da haksız olduğun şeylerde hâk arama oldu mu canım benim =))

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Bana tekrar ulaşmasını bekliyorum... şu an forumda görünmüyor... (detaylı bilgileri zaten bende mevcut)

Kendisi bilir ! Durumu nasıl toparlayacaksa...

PM ile cevap veriniz, yapmış olduğunuz grafik tasarım/uygulama sonrasında şahsın yazılımında bir işlev bozukluğu meydana geldimi?

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Lütfen sorularıma kısa süre içinde PM ile cevap vermeye çalışınız aksi halde problemi çözemeyeceğimiz gibi konuyu çözümsüzlüğe iten kişileri forumdan uzaklaştırmak durumunda kalacağım.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
Iki tarafdan da, iddia edilen dosyaları istedim, 1 tanesi geldi digerini bekliyorum. İkisi birden elimde olduğunda SCRIPT'i karşılaştıracağım. Umarım bilerek yazılımın çalışmaması için yapılmış bir müdehale yoktur (tasarımı yaptıran tarafından)

Yazılım tarafında problem varsa bunu ben düzelteceğim ve sahibine scriptini çalışır halde teslim edeceğim.
Yazılım düzeltildikten sonra tasarım için biçilen ücreti "pozitif06" ya göndericeksiniz. Böylece problem kalmayacak.. Haksız yere verilen ITADER değerlendirmelerini sileceğim, birbirinize kin besler yine yanlış değerlendirmelerde bulunursanız sonuçlarına katlanırsınız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.