500+ Wiki Sitesine Sadece 1 TL'ye Backlink Yapıyoruz. Detaylar ---->
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız... PR'si yüksek Wiki Sitelerinde Tanıtım Yazısı ile BACKLİNK kazanma imkanı SADECE 1 TL... Amacımız size yardımcı olmak.
Google wiki backlinklerine önem verdiği için buradan kazandığınız backlink sizi arama motoru sıralama sayfasında üst sıralara taşıyabilir.
Peki Bu Wiki Backlink'in Faydaları Nelerdir?
İşte Sorunun Cevabı:
1- Kaliteli backlinklere sahip olursunuz.
2 - Pagerank , Alexa ,Trustrank, Backlink ve Domain Authority değerleriniz yükselir.
3 - DoFollow çıkışlı wiki sitelerinden Kaliteli Backlinklere sahip olursunuz.
4 - Hedef kelimeniz de ve içerikleriniz de, arama motorlarında üst sıralara yükselirsiniz.
5 - Sitelerin ingilizce wiki siteleri olması yüksek Pr'li ve Alexa'lı olmaları sizlerinde yükselmesini sağlar.
6 - Hit artışı sağlar.
Yapmanız Gerekenler
İçinde sitenizi tanımlayan anahtar kelimelerinde olduğu bir tanıtım yazısı.En fazla 3 adet anahtar kelime yeterlidir.Fazlası zararlı olabilir.
ÖDEME PEŞİN ALINIR, RAPOR MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLİR...
ÖDEME YOLU: PAYPAL
Konu Altı Yorum
+
[email protected]
Evet arkadaşlar yanlış duymadınız... PR'si yüksek Wiki Sitelerinde Tanıtım Yazısı ile BACKLİNK kazanma imkanı SADECE 1 TL... Amacımız size yardımcı olmak.
Google wiki backlinklerine önem verdiği için buradan kazandığınız backlink sizi arama motoru sıralama sayfasında üst sıralara taşıyabilir.
Peki Bu Wiki Backlink'in Faydaları Nelerdir?
İşte Sorunun Cevabı:
1- Kaliteli backlinklere sahip olursunuz.
2 - Pagerank , Alexa ,Trustrank, Backlink ve Domain Authority değerleriniz yükselir.
3 - DoFollow çıkışlı wiki sitelerinden Kaliteli Backlinklere sahip olursunuz.
4 - Hedef kelimeniz de ve içerikleriniz de, arama motorlarında üst sıralara yükselirsiniz.
5 - Sitelerin ingilizce wiki siteleri olması yüksek Pr'li ve Alexa'lı olmaları sizlerinde yükselmesini sağlar.
6 - Hit artışı sağlar.
Yapmanız Gerekenler
İçinde sitenizi tanımlayan anahtar kelimelerinde olduğu bir tanıtım yazısı.En fazla 3 adet anahtar kelime yeterlidir.Fazlası zararlı olabilir.
ÖDEME PEŞİN ALINIR, RAPOR MAİL ADRESİNİZE GÖNDERİLİR...
ÖDEME YOLU: PAYPAL
Konu Altı Yorum
+
[email protected]