İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

50$ paypal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
paypal

55 ytl vakıfbanka havale karşılığı 50 usd verebilirim.

X

Xman

Misafir
Dün sabah için ödemede anlaşmıştık ancak 24 saati geçmesine rağmen ne bir ödeme nede bi bilgi geldi sizden üzülerek belirmeliyimki dispute açmak zorundayım muhtemelen hesabınız limited olacaktır ama yapabileceğim başka bir şey yok dün pm de attım size ama bir türlü ulaşılamıyorsunuz :( ayrıca parayı gönderdiğiniz kişilerde limited olabilir :(

X

Xman

Misafir
Ödeme yapıldığı takdirde dispute kaldırılacaktır, bilginize.

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
wpturkiye bence paranızı almadan neden paypal atıyorsunuz...Aceleci olmayın almak isteyen adam bulur eder gene atar parayı..

X

Xman

Misafir
wpturkiye bence paranızı almadan neden paypal atıyorsunuz...Aceleci olmayın almak isteyen adam bulur eder gene atar parayı..

Ben paramı alacağıma inanıyorum arkadaşın profili ve forumdaki konumu itibariyle 55 ytl için böyle bişey yapacağını sanmıyorum geçerli bir nedeni olmalı diye düşünüyorum kendisini bekleyelim bakalım ;)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yahu dispute açmak için neden bu kadar acele ediyorsunuz anlamıyorum ki? Benim 15 günü geçen ödemelerim var gelmeyen ve dispute açmıyorum. Dispute açmak karsı tarafa çok zarar veriyor. Zaten o saatten sonra bir daha online olmamıs tiva, demek ki internete girmemis. Dolayısıyla paranın sana ulasmadığından da haberi yok. Böyle yaptığınız sürece internette kimse sizinle is yapmaz. Hayır bir de yeni üye olsa anlarım da, 2003 üyesi yani dikkatinizi çekerim.

X

Xman

Misafir
Hocam mazeret belitse beklerim elbet o kadar anlayışsız değilim ancak forumdan bir nod arkdaşa ilettim durumu oda ulaşamadı, neticede benimde pek tanımadığım birisi ödeme yapılırsa disputeyi geri çeker gerekli açıklamayı yaparım paypala ;)

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Internete girememis, belli ki bir isi var. Nickinin altında "tiva evleniyor" yazıyor, muhtemelen düğün hazırlığındadır ya da neredeyse bizi ilgilendirmez. Ama böyle anında dispute açmanın bir anlamı yok onu anlatmaya çalısıyorum. Neyse artık..

X

Xman

Misafir
Hocam konuştuk sözleştik bende ona göre paypalı gönderdim ve verdiğim sözü tuttum karşılığındada bana verilen sözün tutulmasını bekelemem ne kadar yanlış sizce, bende o söze güvenerek başka bi yere ödeme sözü verdim ve zor durumda kaldım, her neyse ben yinede arkadaşı suçlamıyorum olabilir insanlık halidir ben tedbirimi aldım bekleyelim arkadaş bi gelsin ;)

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5

Boşuna vızıldamışsın, saat 16.45 den sonraki EFT işlemi olduğu için otomatik ödeme talimatında 03 Temmuz yerine 04 Temmuz yapmışım hepsi bu, forumda OnurSql haricinde kimseyi kazıklamam zaten :)

Bu arada ploop un dediği gibi bir süredir 18.00-21.00 arasında da ev arıyorum

wpturkiye yi de suçlamıyorum

X

Xman

Misafir
Tiva arkadaş ödemeyi bu sabah gönderdi konu kitlenebilir, dispute kaldırılacak ve olumlu itrader verilecektir ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.