Site legal bir site değil. Bu nedenle adres vermiyorum. (Ad*lt ve w*rez değil. Torrent içerikli. Detayları ilgilenen kişilere gönderirim)
Site ağırlıklı olarak yabancı hit alıyor. (Amerika, Japonya, İngiltere ve diğer avrupa ülkelerinden çokça hit alıyor)
İstenen fiyat: 4000 TL (Pazarlık yapılabilir. Gelen her türlü teklifi değerlendireceğim)
Site Adresi: (PM ile isteyiniz)
Açılış tarihi: 10 mart 2009 (8 aylık site)
Günlük hit: 20000 civarı (30.000'e de çıkıyor).
Hosting: Bir süre daha sağlamaya devam edebilirim ama dahil değil. (1 Aylık ödenmiş VPS mevcut. VPS'yi de devredebilirim)
Alexa rank: 82,000 (son 7 gün ortalaması 35 bin. Dünün alexa rankı 30.000)
Pagerank: 0 (nedense güncellemelerde pr almadı)
Geliri: Normalde torrent sitelerinde adsense yasak. Ama sadece adsense koydum. Günlük 20 dolar kazandırıyor. Son bir kaç günde 25 doları buldu. (Aylık 600 usd eder)
Site bir torrent tracker sitesi değildir. İlgilenmeniz, uğraşmanız gerekmez. Lisanslı bir scripttir.
Sitenin Ülke Trafik Oranları:
Site Hangi Ülkede Kaçıncı:

Site ağırlıklı olarak yabancı hit alıyor. (Amerika, Japonya, İngiltere ve diğer avrupa ülkelerinden çokça hit alıyor)
İstenen fiyat: 4000 TL (Pazarlık yapılabilir. Gelen her türlü teklifi değerlendireceğim)
Site Adresi: (PM ile isteyiniz)
Açılış tarihi: 10 mart 2009 (8 aylık site)
Günlük hit: 20000 civarı (30.000'e de çıkıyor).
Hosting: Bir süre daha sağlamaya devam edebilirim ama dahil değil. (1 Aylık ödenmiş VPS mevcut. VPS'yi de devredebilirim)
Alexa rank: 82,000 (son 7 gün ortalaması 35 bin. Dünün alexa rankı 30.000)
Pagerank: 0 (nedense güncellemelerde pr almadı)
Geliri: Normalde torrent sitelerinde adsense yasak. Ama sadece adsense koydum. Günlük 20 dolar kazandırıyor. Son bir kaç günde 25 doları buldu. (Aylık 600 usd eder)
Site bir torrent tracker sitesi değildir. İlgilenmeniz, uğraşmanız gerekmez. Lisanslı bir scripttir.
Sitenin Ülke Trafik Oranları:

Site Hangi Ülkede Kaçıncı: