İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

6000+ Tekil Hit Yuzuk.ORG Satılıktır

D

[DeviL]

Misafir
WwW.YuZuK.ORG Domaini Satılıktır Günlük Tekil Hiti :
6000+ zirve100 e göre
5500+ Webservis e göre
iyinet banneri silinmişti dün bugun bakamadım kaç olduğuna yarın kontrol edebilirsiniz iyinet kayıtlarına da akşam geç saatte koydum.

Site Sohbet Amaçlı Kurulmuş Bi Site Sunucum Açıkken JVchat appletim Mevcuttu IRC Useri 100-150 Sabit + Sitenin 2 Hostingi ve Shell Ücreti Ödenmiş Ayrıca Site Tasarımıda Var Askere Gidicem Acil Satmam Gerekiyor Herhangi Bi Fiyat Yazmadım Mantıklı oLup Bakılırsa Zaten Hak Ettiği Fiyat Verilir Pagerank sıfır fakat bildiğiniz üzere tüm arama motorlarının ana kaynağı olan www.dmoz.org a kabul edildik en kısa sürede google de çıkıp PR 2-3 civarı olabilir Kesin Söz Vermiyim.
MSN Adresim : [email protected]
Mail Adresim : [email protected]
 
D

[DeviL]

Misafir
Fiyatta Belirteyim Bari Arkadaşlardan PM geldi 1.250 YTL Diyorum Pazarlık Açık Tabiki
 
T

tahtakale

Misafir
Siten google da indexli değil.
Domain kayıt zamanına bakılırsa, demekki google amca banlamış bu domaini!
 
D

[DeviL]

Misafir
hayır domain kayıt tarihinden 3 ay sonra açıldı bu domain sitesi dmoz.org yeni kabul etti 1 hafta içinde google da index lenicez 1.250 istiyorum www.webservis.gen.tr www.zirve100.com bakabilirsiniz arkadaşlar tekil hitine Sohbet bölümüne girip user sayısına bakabilirsiniz askere gidiceğim için satıyorum çok para harcadım bu siteye www.dmoz.org a girip bakabilirsiniz sitem oraya kabul edildi google ye daha hiç girmedim google da index lenecek PR çok kısa sürede 3 olabilir çok sitede link vs var Site tasarımı ve 2 aylık hostingide cabası 1.250 istiyorum ama pazarlık yapabiliriz.
 
D

[DeviL]

Misafir
trafik derken site google ye bile yeni giriş yapıcak şimdiden bu kadar hiti var yazdığın yerin doğruluğunun ne olduğunu bana söylermisin ?
 

Romantlk

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Mart 2005
Mesajlar
504
Reaction score
0
Konum
Internet
Arkadaşlar Öyle Böyle Diorsunuz Ama Bukadar Cabuk Bir Zamanda Bukadar Hit Yapmak Marifet Ister Bukadar zamanda Bukadar Hit Yapabilecek Varsa Gelsin.. MedetCafe.Com u Bedavaya Vericem O Kişiye...
DeviL Emeginin Karşılığını Tabiki Alıcaksın Başarılarının Devamını Dilerim...
 

zeusmaster

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Mart 2005
Mesajlar
245
Reaction score
1
Almayın sakın bu adam sahtekarın tekidir paranızın üzerine yatar
 
P

postmodern

Misafir
Devil alexa ya 2-5 gün içerisinde trafiğin yansır, trafiğin yok yada balon. Yani alexa güvenilir bir kaynaktır. Böyle şeyler yapmayın, şu an bunları bile yazarken vakit kaybediyorum. Sende satmaya çalışırken... Bırakalım bu işleri çalışalım.
 
D

[DeviL]

Misafir
site yeni indexlendi bu 1 ikincisi 2 ayda 1.5 milyar para yatırdım 3. bazı şerefsiz arkadaşlar gibi domain parasını yolladıktan sonra domain panel şifresi deiştirmeyiz adımız belli soyadımız belli batuhan ekşioğlu istanbul üsküdarda oturuyorum kime sorsanız bilir ailemizi alexa nın ne kadar güvenilir olduğunu bilmiyorum önemli değil pek satılıyor zaten site.
 
C

c4®

Misafir
Ya [DeviL] O kadar çok muhabbet edip birbirinize hakaret edeceğinize ; varsa elinde gönderildi dekontu ; scan et buraya koy , herkes görsün ne olduğunu ? Koyamayorsan herkes altında bişeyler arar. Bu kadar basit..
 

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Nisan 2003
Mesajlar
721
Reaction score
0
karşılıklı hakaretler için ayrı ayrı mesaj atıp uyardım.

bu konuda forum ortamına hakaret içeren birer tane daha mesaj daha attığınızda artık uyarı yapmanın bir anlamı kalmayacak..

saygılar..
 

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Mart 2005
Mesajlar
1,247
Reaction score
0
Arkadaslar ;

Neden baskalarinin satisina engel olup onu isinden ali koyuyoruz. Satin almak isteyen veya dusunen alir veya mesaj yazar. Karsilikli hakaretli mesajlarin hic alemi yok. Kimsenin isini zedelemeyin derim. Satar veya satamaz o [DeviL] 'in problemi ...

( Basima geldigi icin yaziyorum. Bazi yorumlardan dolayi 500 YTL 'den olmustum )

Iyi calismalar ...
 
G

guzel.net

Misafir
arkadaslar sahtekarlık bir konusu yok guzel.net yeni sahibiyim para yatirildiktan sonra hemen site adima gecmiştir. kulaktan dolma seylere bakipta iş yaparsaniz hep yerinizde sayarsiniz... o yuzden kimse kimse karalamasin... guzel.net herkese hayırlı ve ugurlu olsun :))
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst