Sevgili Melek,
Önce site hakkında biraz yorum yapmak gerek. Bu sizin sisteminiz için refereanstır. Sitenizin hiç güven vermeyen , hatta vaadettiğiniz paralara karşılık o kadar komik bir görünüşü var ki nasıl bir örnek versem diye şaşırıyorum. Bu ayakkabı boyacısından MERCEDES almak gibi birşey.
Kısaca bir kaç made halinde kendinizle çelişen bir durum içinde olduğunuzu açıklamak istiyorum ama benim asıl söylemek istediğimi son maddede göreceksiniz.
Bu konuda yazacaklarıma bir başlık atmak istiyorum :
HİÇ BİR RESMİYETİ YOK !
1-) Siteniz açıkça BERBAT durumda. Saygınlık dibe vuruyor.
2-) Superonline'dan e-posta adresi vermişsiniz. Bu da saygınlığınızı sarsan ikinci madde. Hatta artık gülünçleşmete başlıyor.
2-) Bir domaine bile sahip değilsiniz. (480.000 Euro'dan bahsediyorsunuz Gülünç
) Heyhat !!!
3-) Eğer bu sistem gerçekten faydalı olabilecek olsaydı emin olun sizin yaptığınız sitenin 1000 katı güzel ve kaliteli onlarca site yapardı Türkiye'deki Webmasterlar.
4-) Sitenize 6000 ziyaretçiniz olduğunu yazmışsınız. Siz bir domain alın ben size bir hafta içinde çoğul 6000 ziyaretçiyi garantileyim. Bu o kadar zor değil. Önemli olan bir hizmet vermek ve karşılığını alabilmek. Sizin sitenize giren hiç kimsenin tekrar girebileceğini düşünmüyorum.
5-) Size bu konuda diğer webmaster arkadaşların görüşlerinin ne kadar da hakılı ve kolay anlaşılabilir olduğunu anlatmaya çalıştım. Eminim bu işlerden fazla anlamayan insanlara da bir faydamız olmuştur. Çünkü sadece insanların zamanlarını çalıyorsunuz. Sadece zamanlarını diyorum çünkü tabiri caizse " en kekosu " bile bu sisteme kanıp 5 kuruş para vermez. Şunu aklınıza iyi koyun internette bu işle uğraşan insanlar gerçekten zeki ve zehir gibi insanlar. Bu sistem zor bir sistem . Bu işlere girebilecek kadar zeki olan bir insan az önce belirttiğim gibi sitenizde girmesinden 10 saniye sonra üst sağ köşedeki " X " sekmesine basacaktır.
6-) GELELİM ASIL KONUYA. Benim üzerinde durmak istediğim konu ise siz bu sistemi hangi akrabanızdan ya da hangi tanıdığınızdan duydunuz ? Eminim ki Almanya'da yaşayan bir akrabanız size bu sistemden bahsetti. Siz de "N'olcak bi sayfaya yazayım uzun uzun , Türk insanı da kekodur. Yollar paraları , onlar da zengin olur ben de ..." dediniz ve bu işe soyundunuz. Kişisel önerim bu işle zamanınızı harcamayın. Bir site yapın , dizaynı ne kadar kötü olursa olsun yeter ki içeriğinde bir şey olsun. İnsanlar ziyaret eder. Ve bir şekilde para kazanırsınız.
Kısaca özetlemek gerekirse bu sistemden bu forumda bahsetmeniz komik ve biraz da aşşağılayıcı. Ne bekliyordunuz ki milyonlarca Euro mu ?
Diğer arkadaşların yaptığı yorumları da dikkate almanızı öneririm.