İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

7 Yıllık Jenerik Domanin

OsmanERDOGAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
mrb arkadaşlar öncelikle hepnizden özür diliyorum sizlerden bir fikir almak istedim

sevcan.net domaini ne kadar eder domain yaşı 7yıl 65 gunlük jenerk bir domain

sizce nekadar eder. tşk ederim hepnize

M4HMuT

0
İyinet Üyesi
Reaction score
28
Bence eskibi domain oldugu için içerikle birlikte satsan 1000 tldn aşşagı kesnlkle verme..

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
1. Google Aramalari cok az bu yuzden 7 yil olmasi fln sorun degil..yani 7 yil boyunca surekli ayni kalmamis oyuzden sure onemli degil
2.alexa degeri cok yuksek pr si az 1. kuralla kesisiyor ve sure tekrar hic onemli degil
3.sadece fiyat bicebilmeniz icin jenerik e bicebilirsiniz ve suan bitis tarihi ne zamana kadardir..

ve son olarak belli bir konuya hizmet etmiyor domain sevcan ne demek?anlami ne yani piyasadki webmasterlerin yada weble ilgilenen kisilerin sadce hobi icin acacagi bir site olur..

domain bitis tarihini maximum 200 gun olark baz alinirsa (orantili olarak yani bakmadim daha ona) maximum 50 olur oda meraklisina gider

OsmanERDOGAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
petsche öncelikle yorumun için tşk ederim domain dedigimiz gibi 7 yaşında ve kullanım süresi 4 ay oldu 4 aydır web sitesi açık sohbet sitesi için işlem görüyor şu an için
sevcan bir bayan ismidir. anlam olrak çok anlamı vardır örnek Sevgili insan, seviml gibi anlamlar taşıyor.

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
soyledigim gibi meraklisina ve hobi olarak acanlara gider domain...mesela down.com program.com film.com izle.com bu tur siteler melis ajans in dedigi gibi iceriksiz sadece domain 1000 e rahat gider....cunku dunyadaki tum kullanicilarin isine yarayacak domainlerdir...ama sevcan meraklisinin isine yarar

OsmanERDOGAN

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet o konuda ahklsıınız ama dediginiz gibi o tur domainlerde bula 1000 den daha fazlaya gidiyor.
yorumun için tşk ederim

PetscHe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
size onerim ozel bir durumunuz yok ise hemen satmaya kalkismayin biraz bekleyin sitenin icerigi kaliteli olsun pr si jenerik oldugu icin kolayca yukseleblir ama sistem hep ayni olmali 7 yillik ama 4 aydir acik diosunuz yani 7 yillik da 7 yildir ayni olmali gibi 1 yil mesela hep aynisi kalsin hatta hic degismeyin degiiseceksiniz simdiden yapin.site adinin hakkinin versin ondan sonra daha iyi bir ucrete gider

gemius

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
PetscHe öncelikle tebrik ederim. Gayet güzel tespitlerde bulunmuşsun. Domainin yaşı önemli değil bence. 1000 TL gibi bir rakam bu domain için biraz fazla gibi geldi bana. Fiyat kriterini etkileyen faktörün domain yaşından ziyade tekil ziyaretçi sayısı ve reklam pastasından alabileceği pay önemlidir diye düşünüyorum. Projelendirip reklam açısından daha cazip bir hale getirmeyi düşünürseniz 7 yıllık domainin az da olsa faydasını göreceksiniz.

Ama derseniz ki ben Sevcan adında sevgilisi olan ve bu parayı verebilecek bir adam buldum o zaman düşünmeyin bile :)

İyi geceler, iyi kandiller dilerim.

Mehmet5

0
İyinet Üyesi
Reaction score
7
Toplam ne kadar masraf ettiyse iki katı diyorum.
icon10.gif

Xlenzer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Domainin yaşı nasıl önemli değil ? Hiç mi seo, backlink çalışması yapmadınız ? Bir domainde ilk baktığım özellik yaşıdır ve çok önemlidir.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.