İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

750 Mb Reseller , Aylık 9 Dolar.

Keopsbilisim

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2004
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
Ankara
Merhaba ;

Hergün büyüyen kuruluşumuz ile her hafta yeni kampanyalar yapmaya çalışıyoruz. Bir hafta süresi olan bu yeni kampanyamız da sadece 10 stok bulunmaktadır. Özelliklerine , referanslarımıza , sunucu hızımıza bakarak neden bizi seçmeniz gerektiğini anlayabilirsiniz.

Sadece 10 Stok Olan Bu Pakette ,

750 Mb Web Alanı
15000 Mb Aylık Trafik
Sınırsız EMail
50 mySQL Veri Tabanı
10 Alt Domain
Cpanel Kontrol Paneli
PHP,CGI,Perl Desteği
10 Domain Barındırma

Mevcuttur.

Aylık Sadece : 9 Dolardır.

Tüm İşlemleriniz Faturalı Yapılmaktadır. Fiyatlara +KDV Eklenir. Diğer ödeme seçenekleri için lütfen bize ulaşınız. Kendinize uygun bir web paketi bulamadıysanız sizin istekleriniz doğrultusunda paketler oluşturabiliriz.

Sipariş Mail Adresi : [email protected]
Msn : [email protected]
 
A

atakan_s

Misafir
Arkadaşım bu yaptığınla acemiliğini gösteriyorsun. Burada yazan bir çok hosting sektöründe hizmet veren insan var ama dikkat edersen kimse tekliflerin altına kendi bilgilerini yazmıyor. Hatta buradaki insanlar aynı iş içerisinde olsa bile yapıcı eleştiriler ile birbirini destekliyor. Sonra gelip neden yıkıcı eleştiri yapılıyor bana diye söyleniyorsun.

Kusura bakma ama bu hareketlerin hoş karşılanacak cinsten değil. Bunu zaten sana tepki gösteren bir çok insandan anlayabiliyor herkes.

Keopsbilisim ile kişisel ya da iş bazında hiç bir ilişkim yoktur, ama bu yazıyı benim yerime başka bir arkadaşım da aynı şekilde yazar bundan eminim.

Lütfen attığın adımları atarken biraz düşün, bu senin iyiliğin için olacaktır.
 
H

hibrahim

Misafir
atakan_s biliyorum cevabı bana düşmez hatta cevap da sayılmaz belki..
insanın mesajının altına iletişim bilgilerini yazmasında ne sakınca var . yazmasa hosting veriyorsunuz iletişim bilgileri yok dersiniz. bence çok doğal mesajın atıldığı kategori de doğru neye kızıyosun anlamadım?
 
A

atakan_s

Misafir
hibrahim ve diğer arkadaşlarım, benim cevap yazdığım mesaj silindiği için yanlış anlamış olabilirsiniz.
Silinmeden önce bir arkadaşımız ilk mesajın altına, bu paketler çok pahalı bakın ben şu kadar bu kadar ucuza satıyorum gibi ticari ahlaka sığmayan bir davranışta bulundu, tepkim o mesaja fakat forum yöneticileri hak vermiş olacak ya da bu mesajı yazan kişi hatasını farketmiş olacak ki mesaj şu an yok.
 

Keopsbilisim

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2004
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
Ankara
Merhaba ;

Tekrar aynı şekilde yapdığımız kampanyamıza tepki var. Peki bunun nedeni nedir? Biz sizin mesajlarınıza cevap yazmadık. Sipariş için mail adresimizi vermemiz çok mu sakıncalı? Yoksa bu işi faturalı yaptığımızmı sakıncalı? Sorun nedir anlayamadım lütfen tekrar yazarmısınız.

Saygılarımızla.
 

Keopsbilisim

0
İyinet Üyesi
Katılım
17 Eylül 2004
Mesajlar
12
Reaction score
0
Konum
Ankara
Merhaba ;

Özür dilerim sanırım bir yanlış anlaşılma var. Atakans lütfen bize ulaşınız. Konu hakkında bilgi almak istiyoruz.

Saygılarımızla.
 
A

atakan_s

Misafir
Eğer mesajınız banaysa, yukarıda yanlış anlaşılmanın sebebini açıkladım, başkasınaysa cevap hakkı benim değildir demek bu :)
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst