İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

750$ Paypal Bozdurulacaktr

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
750 Dolar Paypal bozdurmak istiyorum

Garanti Bankası ile çalışıyorum

Bozabilecek arkadaşlar

tekliflerini burdan veya özel mesaj ile gerçekleştirebilir.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Arkadaşlar henüz yardımcı olabilecek bi arkadaş çıkmadı, bugün kredi kartımın son günü Garanti bankası ile yardımcı olabilecek arkadaşlar büyük bir sevaba girecektir :)

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
paypal ımdaki limit sorununu şuan itibariyle düzeltmiş bulunuyorum. 700 dolar bozdurulacaktır, garanti bankası ile çalışan arkadaşların tekliflerini bekliyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
%9 uygunsa MSN adresini PM'leyebilirsin. Türkiye'ye değil de yurtdışındaki hesaba ödeme alıp çevirtileceği için bu orandan yapabiliriz şu anda.

demirhan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ploop un ağır miktardaki paralarını bozdurmak yürek ister yoksa %4 le de bozarım ona ama kesin bol sıfırlı paypal bozdurucaktır ondan yapamam :)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Amerika'dan bir arkadaşım %5'e bozmak istiyor şu anda.
İsteyen arkadaşlar beni eklesinler [email protected]'dan ayarlayabiliriz. Ben referansım kendisine.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eğer onay gelmezse, yerinde olsaydım parça parça %5'e bozdururdum.. Uzun sürebilir ama sağlıklı bir yöntem..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.