İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

78 K Facebook Hayran sayfasına Ücretsiz reklam yayınlanacaktır.

fecir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sayfa özellikleri

Sayfa adı : Pm isteyiniz
Sayfa içeriği : Komedi , Eğlence , Mizah , Müzik

Reklam yayınlatmak isteyenler
Özel mesajda belirtsinler

Alınacak reklamlar
Bağlantı , Video , Sol banner ve Sekme Banner leridir.
Not : +18 ve absürt içerikli yazı v.b yayınlar yayınlanmayacaktır.

fecir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1 adet sol banner alınmıştır.
Hatırlatma:
Banner Reklamlar 5 gün yayında kalır.
Yeniden aynı reklam alınmayacaktır.

fecir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
78 k facebook sayfasına ücretsiz reklam

Ne gibi birşeyler yapalım ?

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
Ya bu herkez yedi kendisini facele facenin sahihbi Peygammer Efensimiz H.Z Muhammed karakitarlar mı ne çizmiş ve halada herkez face diyor yaha bırakın faceyi bence

yinede yorum sizin ayrıca burda duymuştum 2 haftamı ne facenin sahibi idam v.s ne oldu acaba

ama Efendimide Olsadı Yine Affderdi Onu Şöyle Derdi Bence Bilmiyor Derdi Çünkü Çok Merhamaetli Efendimiz

Ayrıca Arkadaşlar Face sitesinini kabahatı yada açık olması değilde ben öyle duydum öyle söyleyince yani inanın ordan nefret ediyom giriyom ama inanın hemen çıkıyom sinirim bozuluyor öyle insanlara acaba yanlışmı düşünüyorum yaha neyse uzun yazdım ve uykusuzumda off :( sabaha kadar tamir neyse kaçtım kaçıyom acaba kaçsammı :D kaçtım işte

turknet

0
İyinet Üyesi
Reaction score
4
ayrıca folodd olmasın ama kaçmadan şunu diyim size grekli olan malzemeler elimde yok yani para işi olsa inanın bana 100 /100000000000 o siteye kise giremezdi ama işte bir sebep var o siteyi ben hertürlü kapatırım yani bloke ederdim hangi site olursa olsun unutmatınki heheh >> iç bir site yada forum 9786845454545 gibi gönderme limitine dayanamaz ve kasar açmaz ayrıca bu sürenin sürekli olma işleminde db yi patlatır

Ama birgün çok param olsun faceyi patlatıcam umarım olur şimdi diyinki parala ne işi var

var işte kodlarlada var paralada var çünkü herşey para adi kalın sağlıcakla ben yatıyom off

aslie

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklam vermek istiyorum

merhabalar firsat sitemiz icin facebookunuza reklam vermek isteriz detaylari mail atarsaniz sevinirim

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
ya allahım bitmiş gitmiş konu neden son zamanlarda tarihe bakmadan yorum yazıyorsunuz ölen konuları diriltmeyin lütfen o adam kac zamandır aktif değil

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.