Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
8 Mbt Sınırsız interneti olup 15 gb tan sonra kota yiyen var mı ?
Bana henüz uygulanmadı. Aslına bakarsanız adil kullanım içindi yani yoğun bir dosya indirme ve talep bekliyorlardı sanırım buda olmayınca normal hat karşılıyor ve sanırım bundan kota koymuyorlar. Son olarak şu anda yabancı sitelere girmede problemler yaşanıyor. Birkaç arkadaş daha bu sorununu belirtti. Benim dışımda bu problemi yaşayan var mı? Yada sorunun kaynağını bilen...
Uygulanıyor, ama kime ne zaman neden uygulandığı, uygulanacağı konusunda net bir cevap yok. Kimisine ilk aşmada uygulanırken kimisine ise aylar sonra uygulanıyor.
Aldığım duyumlara göre ki hiç inandırıcı gelmiyor, ttnet bunu bilerek yapıyor. Amaçları bir nevi test etmek çünkü ilerde internet hızlarında arttırıma gitmeyi hedefliyorlar.
Bu arada çıkışlarda ben bir sorunla karşılaşmadım.
arkadaşlar mahkeme ile başka yollardan, veya tüketici memnuniyetsizliği gibi konulardan, veya tüketici hakları kurumuna başvursak abonelik bitirme işlemi yapılabilir mi?
ttnetin kuralları değil de, kanunlarımız bu konuda ne der?