İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

8 Yaşında Domain

g0kh4n

0
İyinet Üyesi
Katılım
19 Ağustos 2010
Mesajlar
6
Reaction score
0
sokakedebiyati.com
kayıt 2002
bitiş: 2012

reglediğimden beri hiç düşmedi.
arkadaşlar domainimi satmak istiyorum sizce ederi nedir?
 

kafkamarket

0
İyinet Üyesi
Katılım
4 Eylül 2010
Mesajlar
67
Reaction score
1
ya taa 2002 de reglemeye bunu mu buldun ne domainler boştaydı o sıralar.
 
G

gonlubol

Misafir
godaddy namejet pool vs sitlerindeki ihalelerden almıştır :D
 

Secondwawe

0
İyinet Üyesi
Katılım
8 Ocak 2011
Mesajlar
56
Reaction score
0
Merhaba Mesut bey yani (topraxxx) ben caner size uzun zamandır ulaşmaya çalışıyorum. ama ne sahibinden com dan ne mail adresinizden ne de ali bey aracılığı ile de hiçbir şekilde mesajlarıma cevap vermiyorsunuz. Hastalığınız dolayısıyla çok fazla üzerine düşmedim ve Ali bey bana ayağa kalkamayacak derecede hasta olduğunuzu söyledi ama gördüğüm kadarıyla bu foruma ve birçok siteyede giriş yaptığınızı görebiliyorum ama nedense bana geri dönüş yapmadınız ve hala da yapmıyorsunuz sebebini öğrenebilirmiyim. 3 ay önce başlamış olduğunuz ve bitiremediğiniz ve arayıpta sormadığınız iş yüzünden (www.caseshops.com) beni mağdur durumda bıraktınız En kısa sürede başladığınız işimi bitirmenizi yada yaptığınız kadarını cd ye çekip bana göndermenizi istiyorum. aksi halde artık hakkımı başka şekilde aramak zorunda kalıcam haberiniz olsun Bu cümleleri yazmamak için çok bekledim ama gerçekten beni zor durumua düşürdünüz Eğer ki hastalığınız yada başka sıkıntılarınız varsa bunu şuan bile belirtebilirsniz. Ama enayi yerine konmak gerçekten hiç hoş değil zararım 100 tl değil bunun farkındasınız. lütfen gereğini yapın başladığınız işi bitirin.

Piyasada çok tokatçı var dikkat etmek lazım kardeş ..
 

bycakabo

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
Oktay arkadaş yani ortağım benim adımı kullanarak atıp tutmuş ama bu arkadaş tokatçı değil bildiğim kadarıyla hastalığı sebebiyle yaşandı bizde zor duruma düştük ama beklicez artık..
 

bycakabo

0
İyinet Üyesi
Katılım
7 Ocak 2011
Mesajlar
4
Reaction score
0
Piyasada çok tokatçı var dikkat etmek lazım kardeş ..
Oktay arkadaş yani ortağım benim adımı (caner) kullanarak atıp tutmuş ama bu arkadaş tokatçı değil bildiğim kadarıyla hastalığı sebebiyle yaşandı bizde zor duruma düştük ama beklicez artık..
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst