İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

8 yaşında

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
evet, 7 yaşında ve 8 e girecek inşallah,

2000de alındı, google , adsense ve herşeyden bansız , temiz , 10harf, .com uzantılı, içinde borsa kelimesi geçen , bizim genel bir projedede kullanabileceğiniz bir domain ne eder , para edermi yani

hee unutmadan, pr2 (nasıl olduysa)

eVerY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sinem-kobal.com ve(ya) (domain adına göre 2side olabilir) forumkafe.net, hosting ve siteleri, kısaca herşeyi dahil o domaine karşılık verebilirim.

yakoSin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sinem-kobal.com ve(ya) (domain adına göre 2side olabilir) forumkafe.net, hosting ve siteleri, kısaca herşeyi dahil o domaine karşılık verebilirim.

Takas başlığı açmamış , para edermi diye soruyor..

Domaini tam olarak görmeden birşey söylemek yanlış olur bence ama en az 100 liradan gider..
(Fiyatı kafadan sallamadım zamanında çok yıllık bir domain almak için belirttiğim fiyattan daha fazla bütçe ayıran arkdaşlarım var)

eVerY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Takas başlığı açmamış , para edermi diye soruyor..

Domaini tam olarak görmeden birşey söylemek yanlış olur bence ama en az 100 liradan gider..

Farkındayım, ama teklifimi sundum. Kabul ederse ne ala, etmezse kendisine başarılar dilemekten başka birşey yapamam.:) Tabiki domaini görmeden birşey söyleyemeyiz ama 8 yaşında domaini 33ytlden aldığımıda bilirim, domainin adını tam bilseydim, tam fiyat yorumu yapabilirdim, tabi dediğim gibi 33 te olabilir, dediğin gibi 100 veya üstündede olabilir.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
1999 kayıtlı alan adları var elimde , kaliteli fresh alan adları.

Zira bunları projelerde aktif ederek calıstırmadıkdan sonra yüksek bir meblada satmak gerçekten zor.

PR değeri alan adı satışını etkilemesi için Pr5 ve üstü olması gerek bence.

Alan adı yatırımı ve satışı çok gereksiz. Fresh alan adı almak veya kaydetmek çok daha gereksiz bir durum. Elimde fazlasıyla kaliteli alan adları var. İlgilenmezsen benim gibi :) . Satamazsın , satsan bile istediğin fiyata satamazsın.

Bence sakla veya projeni aktif et öyle sat. Alan adını bilmediğim bir alan adına fiyat biçmek tarzım olmadığı için fiyat veremiyorum.

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
türkçe değil ama 6 harf ve pr3 ;)

6harf.com

Register Now!

Bu alan adını alın 1 ay içinde pr3 yaparsınız. Bak size bir promosyon geçtim ben 5 harf bu.

Konuda , Mevcut konunun dışına cıkarak konunun özünü dağatıyorsunuz. Yanlış hatırlamıyor isem başka nedenlerden forumdan uzaklaştırma aldınız. Forumda A kişisi konu açmış ise bu konuyu saptırmayınız. Forumun geneline bakarak fiyat çıkarmak gibi bir düşünce ilk defa sizden duydum. Benim malımın değerini forumda ki diğer alan adlarının değeri nasıl belirleyecek ?

Biraz düşünerek hareket etmenizi tavsiye ediyorum.

selim61

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
11
Konudaki gereksiz ve geyik mesajları silinmiştir, konu dışı yazmayınız.

poetank

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
1
Çok etmez bence 100$ dahi etmez başka özellikleri yoksa.

Mesela bende de var hatta 10 değil 6 harf .com 8+ yıllık valid pr3 aynı yani bu yabancı. 100$ verene verecem buyrun :)

Bu arada 12 yıllık var PR4 ilgilenen varsa pm den ulaşsın.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.