İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

80'li yıllarda çocuk olanlar biraz gülümseyin

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
bi garip oldum, gerçi ben 90 çocuğuyum ama yine de hepsini hatırlıyorum, özellikle yeri gırgırla sözlerini çok duyuyordum

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
bizimkiler, parliament sinema kulubu ve müziği :)

Am I really here in your arms
Its just like I dreamed it would be
I feel like we're frozen in time
And you're the only one I can see

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
kasetleri kalemle çevirmek, kola kutusunu ezip okulda maç yapmak (hatta adı apışarası idi) , veee 90210 beverly hills... unutmuşum,özlemişim. keşke imkan olsa :aşık:

bizimkiler dizisinden minicik bir anı: "ohhh yumuşak yumuşak,sütlü sütlü" :muck:

snnkk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Kesinlikle güzel bir dönem olduğuna katılıyorum..

Son dönem çocukları çok şey kaybediyor sanırım :hihi:

X

Xman

Misafir
80 lerde 15 yaşında bir gençtim, aklımda kalanlar, Samanta Fox'un muhteşem göğüsleri :), michael Jackson'un inanılmaz dansı ( Bad şarkısıyla ), Dallas dizisi, Turgut Özal'ın çıkışı, 12 eylül ihtilali ve sokaklarda izlediğimiz cinayetler, şahin ve doğanların mercedes gibi algılanması, vs.vs. diye uzayıp gidiyor :):)

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
Yonca Evcimik Aboneyim şarkısı, Tayfun du sanırım spastik gibi hareketleri olan bir şarkıcının 'hadi yine iyisin 'nakaratlı muhteşem klibi:p
Boynumuzu kıra kıra o iğrenç şarkıyı taklit ederdik :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
255
o hareket daha sonra jim carey nin filminde de çıkmıştı :D
küçük çokokrem yerdik. kaşıklı olan, gazoz kapağı oynardık, kapkları düm düz yapıp ortasından iki delik açardık, döndürürdük onu bişeyler keserdik, inşaat boruları var birde, fişek yapıp, kedi köpek bilimum hayvanın üzerine atardık,
90 lar ve 80 ler bitti.
şimdi daha eski üyelerden topik bekliyoruz
70 lerde çocuk olmak
60 larda çocuk olmak falan :D

X

Xman

Misafir
70 lerde gerçekten çocuktum, yokluk ve sefalet içinde, babamın tek bir okul çantası almaya parası yettiği için abimle aynı okula gidiyorduk tek bir çantada ikimizin defter ve kitaplarıyla. Şimdiki çocuklar bazı şeyleri kaçırıyor olabilirler ama bizden çok çok iyi imkanlara sahip oldukları da bir gerçek.

KaRaKTeR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
36
günün birinde oğlum olursa şöyle 9-10 lu yaşlarda eline (şibit edilmiş) ezilmiş gazoz kapağını vericem ve güzel kayrak nasıl yapılır başaltı nasıl vurulur göstericem :) acaba nasıl bir tepki alırım...
inşallah şöyle birşey olmaz
- baba bu ne ya aç bilgisayarı counter strike 30 serverinde okul arkadaşlarım bekliyor :S
yada
- tamam oynayalımda amaç ne :S
- baba keşke o yaşlarda tüm arkadaşlarınla birlikte bir psikoloğa görünseydiniz :S

olmayacak şeyler değil bunlara hazırlıklı olmak lazım :)

samuel

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
evet aynen düşüncelerinize katılıyorum,bır yegenım var 16 yasında,son 6-7 yılı bilgisayar basında gectı,bu yaz bodruma tatıle gıdecektık ,cocuk gelmemde gelemem dıye dıretıyor,bılgısayarda oyun oynama,beynını okadar koreltmıski;hayretler ıcerısınde kalıyoruz,bız cocukken,babamız bu yıl denıze gıdecegız dedıgınde bız altı ay onceden sevınmeye baslardık,sımdı cocuga tatıle gıdıyoruz dıyosun,ama cazıp gelmıyor ona,onlar için bilgisayarda oyun oynamak herseyden daha zevkli ve önemli.bazen anlatıyorum ona;kısın bız cocukken çamurda elımızde bır çivi ile ''pes'' oynuyorduk dıyorum,guluyor,dayı sız delımıydınız dıyor:)yazık sımdıkı cocuklara,cok uzuluyorum gercekten..ama bu gıdısat hıc de ıyı degıl.bukadar cabuk bır surecte bu degısıklılık hıcde saglıklı degıl bence..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.