Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet gunun 7-8 saatini pc de geciriyodum birden pc siz kalmak bile büyük bosluk yarattı . Bende askerlik yapanlara neden günü gününe sayıyosunuz diyodum simdi anlamıs oldum
hayırlısı ile bitirirsin umarım ilk zamanları ve son zamanları geçmiyor , ben şimdi olsa bir 15 ay aynı şekilde aynı arkadaşlarım aynı yer ( diyarbakır ) yine yaparım
ee ben askere geldim ama butun iyinet askerde sanırım daha benim konum en üstte duruyo.. Umarım hepiniz iyisinizdir tekrardan selamlar Mehtap : 27 Safak : Ne siz sorun ne ben soyleyim
yeni baslık acmadan konumun altına yazayım Yeni görev yerim belli oldu Yenikent / ANKARA Dün aksam 88/3 lerin veda gecesi vardı birgün bizede sıra gelir umarım . Gidecegim yer hakkında bilgisi olan arkadaslar varsa yorumlarını bekliyorum.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.