İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

90larda Çocuk Olmak

WebmasterTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Şimdi çocuk olmak vardı (çocukken büyüklerimden duyduğumda ne saçma derdim keşke ben onların yerinde onlar benim yerimde olsa derdim anlam veremezdim fakat şimdi çok iyi anlıyorum.. bazen çocuk olmak var gerçekten )

X

Xman

Misafir
1990 da 17 yaşında olmak ve Michael Jackson dinlemek, daha ne isterimki....

KATILSANA

0
İyinet Üyesi
Reaction score
34
1990 da 17 yaşında olmak ve Michael Jackson dinlemek, daha ne isterimki....

Abi 3-4 yaşın lafını etmek yakışıyor mu sana? :p

Heman :D Gölgelerin gücü adına.

O da ayrı bir karın ağrısıydı... O çizgi filmden çok çektim yeğenler sayesinde. :'(
Ben hep o uyuz aslan olurdum. Hemaaaaaannnnnnnnnn dedi mi pilim bitti! Evin içinde, sırtında dolaştır tüm sıpaları sırayla :'( :'(

z08g

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
susam sokağı vardı. edi-büdü,minik kuş, açıkgöz, kurbağa kermit, birde piyano çalan vampir mi ne vardı sanki..

ayrıca mahallede top oynarken , tsubasa' nın o meşhur vuruşunun aynısını yapacam diye evin içinde az idman yapmamışımdır. lakin çoğu kez salondaki taşlı avizeleri nişanlar, o taşları pıtır pıtır dökerdim yere. :D

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
264
helikopterli bi dizi vardı, sanırım adı mavi fırtınaydı, helikopter hoşuma gittiği için izliyordum, ayşecik iyi gidiyordu:d, inşaatlarda kullanılan siyah ince plastik borularla kağıttan külah yapıp fırlatıyorduk, veee power ranger :D tom ve kimberly süperlerdi :D
ahh ahh 90 lara geri dönebilsek keşke :/
sonraki nesiller de 2000 lerde çocuk olmak topikleri açarlar artık
nintendo wii vardı derler :D ps3 ten bahsederlerdi :D ahahah

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Cin Ali gibi bir efsane ile büyüdük biz ! İsminin geçmemesi ne yazık :(

netster

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
Aaaa , sen söylemesen aklıma bile gelmemişti o borular. Rengarenk olurdu (genelde takım renkleri) külah yapıp savaşırdık o borularla. Ucuna iğne taktığımız zaman balkondan kedilere üflerdik külahları. Sadist piskopat bir çocukluk dönemi yaşada 90lı yıllarda çocuk olanlar :S

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Aaaa , sen söylemesen aklıma bile gelmemişti o borular. Rengarenk olurdu (genelde takım renkleri) külah yapıp savaşırdık o borularla. Ucuna iğne taktığımız zaman balkondan kedilere üflerdik külahları. Sadist piskopat bir çocukluk dönemi yaşada 90lı yıllarda çocuk olanlar :S

Aynen :D Ama ben daha çok insanları hedef olarak seçiyordum :D

BlackThorn

1
İyinet Üyesi
Reaction score
49
Anlatılmaz ki, yaşanır :p

Ateri salonları geliyor aklıma en çok...

Okuldan kaçıp kaçıp az mı hagar oynardık :D

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Atari kasetlerinin alayının farklı olmasına karşın içindeki oyunların hepsi aynıydı nerdeyse :D buna çok sinirlenirdim küçükken :D

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
helikopterli bi dizi vardı, sanırım adı mavi fırtınaydı, helikopter hoşuma gittiği için izliyordum, ayşecik iyi gidiyordu:d, inşaatlarda kullanılan siyah ince plastik borularla kağıttan külah yapıp fırlatıyorduk, veee power ranger :D tom ve kimberly süperlerdi :D
ahh ahh 90 lara geri dönebilsek keşke :/
sonraki nesiller de 2000 lerde çocuk olmak topikleri açarlar artık
nintendo wii vardı derler :D ps3 ten bahsederlerdi :D ahahah

Evet yıllar sonra şöylede diyecekler sanırım;
"Oluuum adamlar 8mbit internet kullanıyomuş lan düşünsene ızdırabı"
:D

WebmasterTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Atari kasetlerinin alayının farklı olmasına karşın içindeki oyunların hepsi aynıydı nerdeyse :D buna çok sinirlenirdim küçükken :D

Aynen hepsinde belli başlı 10-15 oyun aynı olurdu tetris mario vs vs .. 1-2 si farklı olurdu en fazla ..hatırlıyorumda o zaman bir kaset için 1000 takla atar çok sevinirdim o uyduruk oyunlara .. büyük zevkle oynardım şimdi ise fifa 2010 lar pes ler tomb raiderlar cs ler yerlerde sürünüyor yüzlerine bakmıyorum :D

T

trgy

Misafir
ayşecan tatari bilen bilir. :p Aşıktım o zamanlar ona hala da ok güzel geliyor aynı yaştayız. :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.