İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

99 dolara rengarenk iPhone’lar

mgtdizayn

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
8 Aralık 2011
Mesajlar
889
Reaction score
6
Konum
İstanbul
20130613030517_iphone.jpg

Apple’ın yakın zamanda piyasaya süreceği yeni nesil iPhone modelleri hakkında aylardır süren spekülasyonların ardından, Reuters 2013-2014’te sunulacak telefonların tasarımı ve fiyatı hakkında ilk önemli bilgilere ulaştı.

Akıllı telefon piyasası, birçok üreticinin kozlarını ortaya sunmasının ardından Apple’ın hamlesini bekliyor. iPhone 5S ve ‘plastik iPhone’ hakkında aylardır teknoloji dünyasını meşgul eden söylentilerin ardından, Rueters, Apple’a yakın kaynaklardan önemli bilgiler elde etti.

Apple’ın yeni iPhone modellerine ait planlar hakkında bilgisi bulunan dört kaynakla görüşen Reuters, ‘şirketin 2014 yılında piyasaya sürmek üzere birkaç iPhone modeli üzerinde çalıştığını’ belirtti.

Haberde, ‘telefonların 99 dolar fiyattan satılacak bir model içerebileceği, modellerin ekran genişliklerinin 4,7-5,7 inç (11,9-14,4 cm) arasında değişebileceği ve renk seçeneğinin siyah ve beyazın dışına çıkabileceği’ ifade edildi.

‘BİLGİLER TEDARİKÇİLERDEN ELDE EDİLDİ’
Apple Insider sitesi, Reuters’la görüşen kaynakların aylardır teknoloji dünyasında dolanan bilgileri tekrarladığını belirtse de, kaynaklar söz konusu bilgilerin ‘doğrudan Asya’daki tedarikçilerden geldiğini’ belirtti.

Kaynaklar, Apple’ın Asyalı tedarikçilerle ‘daha büyük ekranlar üzerinde çalıştığına’ dikkat çekerken, ’ 4,7-5,7 inç genişliğindeki ekranların ardından, gelecekte daha büyük ekranlı iPhone’lar sunulabileceğini’ öne sürdü.

‘SAMSUNG’A CEVAP VERECEK’
Analistler, Reuters haberinin ardından ‘Apple’ın akıllı telefon piyasasında Samsung’a cevap vermeye hazırlandığını’ belirtti. Samsung, 2012’nin ikinci çeyreğinde küresel akıllı telefon nakliyatında Apple’ı geride bırakmış, gelişmekte olan piyasaları başını çeken Çin’de birinciliğe çıkmış ve Apple’ın krallığı kabul edilen ABD’de de rakibini geride bırakmıştı.

Reuters’a konuşan kaynaklar, ‘Apple’ın ürün özelliklerini son ana kadar değerlendirdiğini, bu yüzden ortaya çıkacak nihai ürün hakkında kesin bir bilgi sunmanın mümkün olmadığını’ ifade etti.

Apple hakkında Ocak ayında çıkan bir haberde, 2013’te piyasaya sürülecek 4,8 inç (12,1 cm) ekran genişliğinde iPhone üzerinde çalışıldığı öne sürülmüştü. Ancak akıllı tefon ve tabletleri bir araya getiren ‘phablet’ planlarının Apple için geçerli olmadığı kabul görüyor.

99 DOLARA iPHONE
Reuters’ın haberinde en çok dikkat çeken nokta, 99 dolara iPhone sunulabileceği. Bu bilgi, Apple’ın Çin ve Hindistan başta olmak üzere gelişmekte olan piyasalarda ‘plastik kaplama ve renk seçenekleri bol olan’ iPhone’lar sunacağı iddiasını güçlendirdi.

Teknoloji dünyasına düşen son haberler, ‘Apple’ın kitle üretime başlamaya hazır olduğu ve iPhone 5S ile plastik iPhone’un yaz sonu veya sonbaharda sunulabileceği’ yönündeydi.

Reuters’a bilgi veren kaynaklardan biri, “Deneme üretiminin Haziran’da başlaması düşünülüyordu. Ancak renk tercihleri beklenenden uzun sürdü. Dahası, Apple’ın çok yüksek ve idealist standartları var” dedi.

Aynı kaynak, dördüncü çeyrekte 20 milyon ‘ucuz iPhone’ nakliyatı yapılmasının beklendiğini belirtti.
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
Apple bin kere bu tip haberlerin yalan olduğunu ucuz iphone üretmeyecekleri söyledi. Nokianın bile o fiyatlı telefonları çok kötüyken apple iosu hiç 99 dolarlık telefona koyarmı. Zaten dokunmatik bir işletim sistemi o yüzden yeniden işletim sistemimi yapacaklar. Haber fasafiso. Ucuz iphone çıkmayacak bin kere açıkladılar.
 

kuzgun

İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
19 Temmuz 2008
Mesajlar
12,395
Reaction score
253
99 ile 150 dolar arasında ucuz iphone ların çıkması bekleniyor Gökhan. Haber fasafiso değil.
 

gokhans19

0
İyinet Üyesi
Katılım
26 Eylül 2007
Mesajlar
4,527
Reaction score
29
Konum
Ev
99 ile 150 dolar arasında ucuz iphone ların çıkması bekleniyor Gökhan. Haber fasafiso değil.
Apple geçenlerde konuyla ilgili yine açıklama yaptı. Asla ucuz iphone çıkarmayacaklarını söyledi. Bekleniyor derken bekleyen kim:p Bazı kısımlar bekleyebilir ama adamlar inatla yapmayacaklarını söylüyor.
 

xellent

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Aralık 2012
Mesajlar
54
Reaction score
0
uygun iphone şaşırtıcı ama apple reddetti yakın tarihte, söylenti diye resmi açıklama yapıldı.
 

GoldBlog

0
İyinet Üyesi
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
51
Reaction score
0
Konum
Bursa
O sadece amerikada olur burda 3.500 bin tl para yapiyor hocam. Ben bu yoklukda iphone 4 aldim tapatalkdan yaziyorum
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst