İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

$35 dedicated server www.sentris.com

A

Anonymous

Misafir
alin yaaa iste acikliorum

Eger isinize yararsa bana bir tesekkur emaili atiniz

A

Anonymous

Misafir
Bunca zamandir her 35$ i bulan hosting sirketi kurmasin Su anki hosting sirketleri or duruma dusmesin diye kimseye vermedigim datacenter adresi.

Simdi git ayakta dur egehost. aylardan beri benim ustume geldin ama ben hala seni koruyordum. Simdi sat bakalim satabilirsen $10 $15 a hosting.

Kim acinacak durumda gor simdi

A

Anonymous

Misafir
nasil makinalar bunlar konfigurasyon dusuk zaten 35$ a o kadar olur ama ..guvenilir bir yer mi?

A

Anonymous

Misafir
P133 serverde 3 den fazla sitenin host edilmesini pek tavsiye etmem
p600 servere $68 olan yani 50 site filan iyi gider eger asp php calisacaksa 25 in uzerine cikmayin derim.
Ne olursa olsun bu makinalar reseler hesabi almaktan iyidir (kulanici olarak) cunku reseller hesaplarina p4 1.2 Ghz serverlere binlerce site koyuyorlar tabi performans 35$ lik serverden daha dusuk oluyor.
Sirket guvenilir sirket (enazindan heriflerin milyon $$ tesisleri var ) yani beni kaziklamaya calismadilar turk sirketleri gibi :)

heriflerin datacenter Seattle da (Dunyanin datacenter merkezi silicon walley yani san jose bile seattle den sonra gelir)

hiz konusunda sozlerinde duruyorlar benim makina 10mbit hatta idi benim okuldan(t3) 8 - 9 mbit download rahat yapabiliyordum (o 1 - 2 Mbit de internetin cabasi)
eger 100mbit de bir makina alirsaniz eminim size 100mbit verirler datacenter coklu fiberoptik kablo ile internete aciliyor.

A

Anonymous

Misafir
Yabancı forumlardan duyduğuma göre serverları sürekli düşüyormuş

A

Anonymous

Misafir
Selam.. sentris.com'da hiçbir sorun yaşamazsınız. Bir ara benimde orada hesabım vardı. Domainim çalındı o nedenle ayrıldım. ama şimdiye kadar herhangi bir riskli tarafını duymadım da...

SLiM_BoY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu ne ya.2002'deki konu üste çıkmış.Anonymous da zaten baya bi uğraşmış sanırım yukarıya çıkartmak için : )

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.