valla yapalım bir program . şu fırtına dinsin de öyle yapalım
Aslında Tuce nin gittiği otele baskın yapmak lazım
birde pankart yapmak lazım " Hepimiz Tuce'yiz, Hepimiz Tatilciyiz " diyerekten
Diyanet işlerini de kapatalım ozaman, neden başbakan Cuma namazına gidiyor, neden ramazan ve kurban bayramları resmi tatil.
amerikadan örnek verelim, Bush neden iftar yemeği veriyor, avrupanın tatil günleri neden cumartesi - pazar neden aBD ve avrupada de incil'e el basarak yemin ediliyor. neden avrupada başötülüler üniversitede okuyorken türkiyede engelleniyor..neden boğaziçinde paskalya bayramı için okul tatil oluyor. Bunlar hangi laiklik oluyor acaba..
devlet binlerce ornekte olduğu gibi dini konuda taraftır. sadece türkiyede değil en laik denilen ülke de bile bu böyledir. insanları belli kamplara ayırarak sen çıkarsın sen çıkamazsın denilemez. Denirse devletin tam manasıyla dinden elini çekmesi gerekmektedir.
ayıp arkadaşlar lütfen eksi rep vermeyin arkadaşımıza güzel bir dille görüşlerini açıklıyor ya şu tuce yi bi ziyarete gidelim hakikatten
bana - rep verenleri kınıyorum. insan fikrini söylemede özgürdür. eğer fikriniz varsa gelirsiniz delikanlı gibi yazarsınız.
bende diyorum ki diğerleri nerde şükür herkes geldi
mücahid bana eksi rep vermişsin yanına da çok komiksin yazmışsın kalbim kırıldı
bir çok avrupa ülkesinde başörtü ile okula gitmek yasaklanmıştır.. saptırmayın.
ikinci olarak dini tatilleri en iyi uygulayan bir ülke olarak paskalya gibi bir örnegi vermenizde yeterince saçma bence.
dahada acısı şu :
insanlar genelde bilmedikleri şeylerden korkar yada dışlarlar. %90 üstünde müslüman olan bir ülkede yüzyıllardır atalarımız , büyük annelerimiz başlarına başörtüsü takarlardı ve hala da takarlar. bunu siyasi bir imge olarak kullanıp bunun üstünden pirim yapanların peşinden koşanları da anlamış degilim.
PM ler bana. Ücretler Visitistanbul'dan mış.
+rep verin kendisine bu güzel davaranışından dolayı
ya veriyorum da aynı anda sen nasıl 5 + puan alabiliyorsun.. ilginç..
yoksa gizliden gizliye ittiriyorlar mı?
rep de benim özgürlüğümdür. lütfen kısıtlamayınız..
neyse ben yazmıyorum artık.. hayırlısı olsun. herşey ülkemiz için..