- Reaction score
- 0
Çankaya, başı açıkların olduğu gibi başı kapalılarında yeridir. Çankaya kimsenin babasının malı değildir.
sendemi ciplak gezenlerdensin favorites?
ya hey allahım siz var ya)))))
yahu pembekedi benim canım ciğerim. arkadaşım. biz sürekli konuşuyoruz onunla. arkadaşıma takılıyorum. hemen nerelere çektiniz)))))
Allah'ta sizi güldürsün..amin..
Çankaya, başı açıkların olduğu gibi başı kapalılarında yeridir. Çankaya kimsenin babasının malı değildir.
bu ne biçim bir mesajdır , ayıp günah günah .......
Başı kapalılar insan değilmidir?değildir
zaten böyle düşünenler yüzünden bütün sorun. siyasette din olmaz. başı kapalı siyaset yapmamalı. illa başı kapalı olmak durumu diğil beyni kapalı gözü kapalı olması da siyaset yapamaması sebebidir. adam iyiyse olsun ama olursa karısı o şekilde kalırsa hiç bişey değişmemiş olur yine türkiyede hatta biraz daha geriye gitmiş olur.
Senin evet... lerin ne bicim degilde benim "sendemi ciplak gezenlerdensin"im mi ne bicim? Sen laf dokundur ben dokundurmayayim oylemi, ne ala memleket... Bizi sizin nasil oldugunuz ilgilendirmiyorsa sizide baskalarinin nasil oldugu hic ilgilendirmez..
Başı kapalılar insan değilmidir?
Başı kapalı olanlar oy kullanmasınlar o zaman.
Başı kapalılar insan değilmidir?
Başı kapalı olanlar oy kullanmasınlar o zaman.
değildir
zaten böyle düşünenler yüzünden bütün sorun. siyasette din olmaz. başı kapalı siyaset yapmamalı. illa başı kapalı olmak durumu diğil beyni kapalı gözü kapalı olması da siyaset yapamaması sebebidir. adam iyiyse olsun ama olursa karısı o şekilde kalırsa hiç bişey değişmemiş olur yine türkiyede hatta biraz daha geriye gitmiş olur.
çıplak , kapalı diye ayrımcılık bölücülük yapıyorsun , arkadaşa forum kuralları neyse uygulanmasını talep ediyorum...
çok üzüldüm şurada medenice tartışıyoruz dimi.