A SMS İnternetten bedava mesaj gönderme programı

kuytul

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ağustos 2012
Mesajlar
19
Reaction score
0
A SMS, internet üzerinden istediğiniz bir cep telefonu numarasına sms atmanızı sağlar. Atılacak SMS'ler Türkiye cep telefonu numaraları için geçerlidir. 60 saniyede bir sms atma imkanı vardır. Bunun nedeni yabancı bir sunucudan alınan altyapının yoğunluk esnasında işlevsiz kalabilme riskinden kaynaklanmaktadır. 160 karaktere kadar sms atma imkanı sağlar.

A SMS türkçe karakterli smsler atmanızı sağlayan ücretsiz,sınırsız,hızlı ve en önemlisi sms sonuna reklam yazıları eklenmeden kullanabileceğiniz bir yazılımdır. Yazılım günceldir ve sunucularda oluşabilecek sorunlara karşı önlemler alınmıştır. Geçici de olsa sunucu meşgul olduğundan hizmet veremeyebilir ancak bu 6-8 saati geçmez.

A SMS 1.1 sürümüyle programın içerisine "Telefon Rehberi" özelliği eklenmiştir.Basit anlaşılır ve pratik bir yapıya sahip bu rehber ile sık kullandığınız telefon numaralarınızı kaydedip aynen cep telefonunda olduğu gibi hatta çok daha kolay bir şekilde numara yazmakla oylanmadan rehberdeki listeden ismi bulup numara girebileceksiniz.

A SMS gezginler,tamindir,inndir gibi sitelerde tanıtımları vardır ve virüs taramlarından geçilerek bu program siteleinde yayınlanmaktadır.


Tanıtım Sayfası: http://internetten-bedava-sms.blogspot.com/

A SMS 1.1 İNDİR


ekran2.jpg
 

a.IŞIK

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Mayıs 2013
Mesajlar
782
Reaction score
0
programı siz mi kodladınız? hangi api üzerinden smsleri gönderdiğini öğrenebilir miyiz? sms logları kayıt ediliyor mu??
 

leventt

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
10 Nisan 2010
Mesajlar
418
Reaction score
3
Çıkan reklamdan bahsetmeyi unutmuşsunuz sanırım..
 

kuytul

0
İyinet Üyesi
Katılım
16 Ağustos 2012
Mesajlar
19
Reaction score
0
programı ben yazdım. afreesms sunucuları kullanılıyor.zaten programın hakkında bölümünde belirtildi. program sms veya telefon numaralarını kayıt etse antivirüsler bunu trojan olarak algılar. program virüs taramalarından başarıyla geçmiştir.

reklam konusu ise ara sıra reklam sayfası çıkmaktadır ama program açılırken oluyor bu kesinlikle sms içine karışan bir reklam yoktur. genellikle gece saatlerinde çıkan reklamlar bir katkı sağlama amaçlıdır aynı zamanda ekranı kaplamayarak kullanıcıyı da rahatsız etmemektedir.sms logu tutma gibi illegal bir yol yerine böyle bi katkı normal görülebilir. ben de birçok premium hesaplı programlar kullanıyorum en basit yol bu bence.

başka sorularınız varsa cevaplayabilirim. ilginize teşekkürler.
 

SteersMan

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Mayıs 2013
Mesajlar
463
Reaction score
0
Çok fazla reklam içermektedir. Konuyu kitliyorum. Uygulamada yer alan reklam sayısını azaltıp konuyu rapor edin, tekrar aktif hale getirelim.

Ek: Reklamların kaldırıldığı belirtilmiştir
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Elektronik Sigara Cicisex Porno
Üst