Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba ben abone kasmaktayım veya sana direk aboneli profil veriyim kendi hesabına çevir(isim resim..) bana yüksek arkadaşlı mobil onaylı profil lazım
merhaba ben abone kasmaktayım veya sana direk aboneli profil veriyim kendi hesabına çevir(isim resim..) bana yüksek arkadaşlı mobil onaylı profil lazım
Kardeş hesabı bana verirmisin ? Ayrıca elimde 2 tane arkadaş kasma hilesi var Sayfa kasma da var Hazır sayfada var Bunlarla hesabı değiş tokuş edebiliriz ?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.