İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acaba BAna Scam Olmayan Mail Oku Kazan Sitesi Bulabilirmisiniz.

tolgakara66

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Selam Arkadaşlar Ben Tolga Acaba Bana Scam Olmayan Yabanci Mail Oku Kazan Siteri Bulabilirmisiniz.
PTR mi Deniyor İşte Bana Mail Oku Kazan Lazim Ama Scam Değil.

A

a.ışık

Misafir
No-Minimum içerisinde PTC (tıkla kazan), PTR (mail oku kazan), PTP (tanıt kazan), PTS (kayıt ol kazan) ve daha birçok kazanma imkanları var.
Minimum ödeme miktarı yok, paypal için en az 1$ olabilir.. Yılların SCAM olmayan ve dürüst tek sitesidir!
**Ayrıca, verdiğim linkden kayıt olursanız eğer daha fazla kazanmanızda yardımcı olurum.. PM (özel mesaj) ile iletişim kurun.

neverland

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
No-Minimum içerisinde PTC (tıkla kazan), PTR (mail oku kazan), PTP (tanıt kazan), PTS (kayıt ol kazan) ve daha birçok kazanma imkanları var.
Minimum ödeme miktarı yok, paypal için en az 1$ olabilir.. Yılların SCAM olmayan ve dürüst tek sitesidir!
**Ayrıca, verdiğim linkden kayıt olursanız eğer daha fazla kazanmanızda yardımcı olurum.. PM (özel mesaj) ile iletişim kurun.

sen ödeme aldınmı bu siteden,kanıt varmı

A

a.ışık

Misafir
işin tüm püf noktalarını öğretebilirim!

sen ödeme aldınmı bu siteden,kanıt varmı
değerli kardeşim, bu site bu yolda çook eskilerden açılmış yaklaşık 10 yıl geçmişi olan bir sitedir.
böyle bir soru sormanız bile komik geldi bana bağışlarsanız :) çünkü zaten düzenli olarak ödeme alıyorum hep ödeme istediğimde, ödememi yapmadığı hiç görülmedi admin'în sağolsun :)
**Herkes için:
ben sadece, eğer benim verdiğim yukarıdaki linkden kayıt olup msn adresinizi PM gönderirseniz elimden geleni kadarıyla yardımcı olmaya çalışırım size.. bildiklerimi bir dost tavsiyesi olarak kabul ederseniz,
her zaman irtibat halinde oluruz sizlerle. 10 yıl önce çok uğraştım bi ara duruldum. şu anda yine heveslendim :D

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Surveys siteleri genellikle, üyeler min. ödeme miktarına yaklaştıklarında anket göndermeyi keserler. Türk sitesi olarak benderimki.com var ama ordanda çok fazla anket gelmiyor malesef, gelenlerde bir saat gibi (oda maksimum) süre içerisinde anket kontenjanı dolduğu için katılamıyorsunuz.

Focusonline vardı eskiden ödeme aldığım ama Türkiye'ye döndüğümden beri anket maili iki ayda bir geliyor nerdeyse.

Türkiye ip lere güvenmiyorlar, çünkü her türlü heke ve hileye kafamız çalışıyor :bira:

neverland

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
değerli kardeşim, bu site bu yolda çook eskilerden açılmış yaklaşık 10 yıl geçmişi olan bir sitedir.
düzenli olarak ödeme alıyorum hep ödeme istediğimde, ödememi yapmadığı hiç görülmedi admin'în sağolsun

ben scam diye duydum,ödeme kanıtı hala sunmadın :)

A

a.ışık

Misafir
önemli değil arkadaşım. ben ödememi düzenli alıyorum, :)
o kadar geçmişimiz var bu yollarda:
SCAM peşinden koşacak ve milleti sürükleyecek kadar deli değilim! :mad:
inanırsın yada inanmazsın.. ;) daha yazmayacağım, ödeme alanlar biliyor zaten.

Ander

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bahsettiğiniz site makale başına ne kadar vermektedir.

A

a.ışık

Misafir
çeyrek cent ile 1 cent arası değişmektedir. makale değil, maillerde tıklanacak link oluyor, linke tıklayıp, reklamverenin açılan penceredeki sitesine bir müddet bakıp kapamanız gerekiyor. %100 yabancı.

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
100
Anket siteleri ve anket listesi kitapları satanlar hakkında blog yazarı arkadaşlarım ile beyin fırtınası yaparak en güncel ve en gerçek makaleyi oluşturduğumuzu düşünüyorum.

Yazı, resim içerdiği için direk kopyala yapıştır yapamıyorum buraya.

Anket Siteleri ve Anket Listesi Kitapları Hakkında

neverland

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
arkadaşlar sadece ödeme kanıtı kendi adınıza varmı paylaşın dedim çok birşeymi istedim

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5