Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
backorder başarılı olmayınca paranızın boşa gimediği backorder firmaları neler acaba?
yani backorder başarılı olursa alsın ücretini, başarılı olamazsa o parayı geri veren veya başarılı olana kadar başka backorder hakları veren yerler lazım..
backorder başarılı olmayınca paranızın boşa gimediği backorder firmaları neler acaba?
yani backorder başarılı olursa alsın ücretini, başarılı olamazsa o parayı geri veren veya başarılı olana kadar başka backorder hakları veren yerler lazım..
zaten sistem öyle işliyor pool, enom, snapname böyle diğerleride böyledir. yani kimse parayı almaz ama şöyle bir sistem de var diye biliyorum backorder yapmış ve başarılı olunamamışsa size 1 backorder kredisi ekleyebilirler bahsettiğim 3 firma dışında olabilir bu bir yerlerden böyle hatırlıyorum
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5