İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

AciL domain lazim karsiliksiz..

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
@Fbbasket söylediğin şeylere dikkat et bana böyleleri diyemezsin gerekli cevabı ve 1.sayfada kime cevap verdiğimi belirttim. Alıntı yaptığım kişi muhattabımdı.
@Gonca Senin konuna gereksiz diyen olmadı. Konuyu baştan sona okursanız anlarsınız.

Az önce verdiğim cevap :
http://forum.iyinet.com/1073723-post14.html

Fbbasket

0
İyinet Üyesi
Reaction score
45
@Fbbasket söylediğin şeylere dikkat et bana böyleleri diyemezsin gerekli cevabı ve 1.sayfada kime cevap verdiğimi belirttim. Alıntı yaptığım kişi muhattabımdı.

Sen niye alınıyon yav, senin mesajından alıntı mı yaptım şimdi ben?

Birde emir verir gibi konuşma, bir daha kime cevap vereceksen onun mesajını alıntı yaparsın sorunda ortadan kalkar tamam mı?

Gonca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
sinamahit elimde boşta ftp hosting var domainim yok ircd kurmayı düşünüyom

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
@İlk sayfada zaten alıntı yaparak cevap verdim. Ben kimseye emir vermiyorm sadece bana karşı yapacagınız şeylere sizin karar veremeyeceginzi belirtiyorum.

Gonca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ya size bişi diyenmi oldu alla alla devamlız laf yarişina giriyonuz? Konuyu deyişmeyin kendi işine bak

roymand

0
İyinet Üyesi
Reaction score
21
bişey yazmayayım dedim 5 günü kalmış diye almıyor almıyorsan kapatın konuyu senin zevkine göre millet domain verecek değil bide ukala cvp lar veriyor

Gonca

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben ukalalık yapmadım sadece 5 gün kalmış domainle kim uraşmak ister :)

tepki

0
İyinet Üyesi
Reaction score
65
fbbasket
ByLacoste
tartışmayı kesseniz iyi olur birbirinizi kırmaya gerek yok
ve gonca sana söylüyorum burda hiç kimse senin babanın oğlu degil reğ fiyatı 15 tl olan domaini kim sana neden versin
ücretsiz domain sağlayan yerler var
oralardan temin et
burası webmaster platforumu gereksiz ve kişisel tartışmalara girmeyin ....

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
abi ben kimseyle tartışmıyorum. Baştan beride tartışmanın gereksiz oldugunu belirtiyorum. Ben bthn adlı arkadaşa sölüyorum konu sahibi ona söylüyorum sanıyor diger arkadas da konu sahibini ve konuyu savunuyor. Tartışmak isteyen öm gelir konusuruz. Kolay gelsin. umarım bulursn domain

ByLacoste

1
İyinet Üyesi
Reaction score
71
Arama kriterine uygun sonuç bulunamadı, Lütfen başka bir Arama kriteri (Aranacak Kelime) vererek tekrar deneyin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.