- Reaction score
- 0
Site adresi: ( pm ile ) güzel bir domindir. istediğiniz şekilde kullanbilirisniz domaini.
Site için istenen fiyat 200 t kople Toplam Yazi : 34038 hikayesi mevcuttur. bdde kople devredilecektir.Çalışır vaziyette özel yazılımdır 2010yılında ilgilenildiğinde 40k görmüştü arkadaşlar.Host firmaları yüzünden hep hit kaybetim.
pazarlık payı azda olsa vardır..
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 05.10.2009
Sitenin bitiş tarihi 05.10.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: ault +18 hikayeler
Günlük hit sayısı, kaynak link:500- 1- 2k arası değişiyor
Domainin yaşı ve Pagerank değeri
r 0
Hosting dahil midir değil midir: 2ayı vardada istenilirse devam edersiniz lokasyon yut dışıdır.
Banlı olduğu yerler var mıdır:yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır:evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: özel yazılım kople verilecektir. Kurulupta teslim edilecektir.
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır:yok
Ayrıca Ek Notlar: Siteyisatma sebim acil para sıkıntım vede işsiz olmamadır vede bu ault işlerini bırakıyorum arkadaşlar..
Site için istenen fiyat 200 t kople Toplam Yazi : 34038 hikayesi mevcuttur. bdde kople devredilecektir.Çalışır vaziyette özel yazılımdır 2010yılında ilgilenildiğinde 40k görmüştü arkadaşlar.Host firmaları yüzünden hep hit kaybetim.
pazarlık payı azda olsa vardır..
Sitenin aylık getirisi: yok
Sitenin açılış tarihi: 05.10.2009
Sitenin bitiş tarihi 05.10.2013
Kategori, sitenin içeriği nedir: ault +18 hikayeler
Günlük hit sayısı, kaynak link:500- 1- 2k arası değişiyor
Domainin yaşı ve Pagerank değeri
Hosting dahil midir değil midir: 2ayı vardada istenilirse devam edersiniz lokasyon yut dışıdır.
Banlı olduğu yerler var mıdır:yok
Site bütün içeriği ile mi satılmaktadır:evet
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi dahil ise lisans bilgileri: özel yazılım kople verilecektir. Kurulupta teslim edilecektir.
Site satışında telif hakları ile ilgili ya da herhangi bir hukusal sorun var mıdır:yok
Ayrıca Ek Notlar: Siteyisatma sebim acil para sıkıntım vede işsiz olmamadır vede bu ault işlerini bırakıyorum arkadaşlar..