D
[DeviL]
Misafir
klavye.com/org/net/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
ayva.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
ayna.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
zurna.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
sohbet.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
muhabbet.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
Bu isimlerde Domain Arıyorum Fazla araştırma yapmadım ama yazdığım tüm uzantılar doluydu diğer uzantılara bakmadım eğer bu domainlerden satılık olanlar varsa [email protected] msn adresini eklerseniz sevinirim ücret konusunda ve diğer konularda konuşmak için Acil Bu Domain adLarından Birini Almam Gerekli Fiyat Fazla Önemli Deil
NoT : Domain Whois Denen Bişey Vardır Bazı Kişiler Para Koparmak İçin Domain Benim GeL anlaşalım DiyorLar İsimlerini Sorduğumda Yanlış İsimler Söyleyip Sahtekalıklarını Belli Ediyorlar Lütfen Bunlardan oLmayın Vede İrc amaÇLı BaŞka GüzeL isimLerde Varsa İlgilenebilirim...
SaygıLar
ayva.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
ayna.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
zurna.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
sohbet.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
muhabbet.net/com/org/gen.tr veya başka bi uzantıda olabilir
Bu isimlerde Domain Arıyorum Fazla araştırma yapmadım ama yazdığım tüm uzantılar doluydu diğer uzantılara bakmadım eğer bu domainlerden satılık olanlar varsa [email protected] msn adresini eklerseniz sevinirim ücret konusunda ve diğer konularda konuşmak için Acil Bu Domain adLarından Birini Almam Gerekli Fiyat Fazla Önemli Deil
NoT : Domain Whois Denen Bişey Vardır Bazı Kişiler Para Koparmak İçin Domain Benim GeL anlaşalım DiyorLar İsimlerini Sorduğumda Yanlış İsimler Söyleyip Sahtekalıklarını Belli Ediyorlar Lütfen Bunlardan oLmayın Vede İrc amaÇLı BaŞka GüzeL isimLerde Varsa İlgilenebilirim...
SaygıLar