İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil profesyonel mmo portalı satılıktır! (PHP Yazılım + Hosting dahil)

Warrison

0
İyinet Üyesi
Katılım
30 Mart 2011
Mesajlar
22
Reaction score
0
Site Adresi: PM
İstenilen Fiyat: Tekliflere göre bir değer biçilecektir.
Sitenin Aylık Getirisi: En son bir oyun şirketi ile 200 TL'lik bir anlaşma yapıldı. Aylık düzenli olarak en az 100 TL kazandım. Ama bunun devamlılığı tamamen sitenin yeni sahiplerine kalmış bir durum.
Sitenin Kategorisi: MMO Tanıtım Portalı
Günlük Tekil Hit Sayısı: 250-400
Site Analiz Bilgileri: PM ile verilecektir.
Satışa Hosting Dahilmi?: Evet. 1 yıllık yenileme yeni yapıldı.
Banlı Olduğu Sponsor: Yok
Banlı Olduğu Arama Motoru: Yok
Kullanılan Lisans Satışa Dahilmi: Dahil
Kullanılan Site Yazılımı: PHP-MYSQL - Tamamen 2 haftalık bir çalışmanın ürünü olarak hazırladığım profesyonel bir mmo portalıdır. Detaylı PM isteyen arkadaşlar için panel fotoğrafları, sitenin fotoğrafları detaylı bir şekilde gönderilecektir.
Özel Notlar: Yaklaşık 2 yıldır bu işi yapıyorum. 2 yıl içerisinde birçok mmo yayıncısı reklam verdi. Telefonumu ve bilgisayarımı bu sayede yeniledim. Bu işi yapacak arkadaşlar tamamen mmo oyunlarına gönül vermiş, sürekli araştıran, haberleri ve gelişmeleri takip eden kişiler olması onları kısa sürede başarıya götürecektir. (Maddi açıdan) Tamamen üniversite sınavına hazırlık sürecinden olduğum için yenilenen içerik ile ilgilenemiyorum. Şu an sistemde 35-40 oyun kayıtlı. Hepsini kaydedemedim, hepsinin kaydı ile ilgilenecek zamanım olsaydı satmayı düşünmezdim, o da ayrı bir konu :) Kısacası ilgilenen arkadaşların detaylı pm istemesi yeterlidir.

Güncel.

Güncel.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst