İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil: TCMB döviz kuru

durmus

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Haziran 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
Arkadaşlar merhaba;

forumda aradım ama pek bi şey bulamadım. Joomla 1.5.3 sürümü kullanıyorum. http://joomlasitesi.com/index.php?option=com_content&task=view&id=16&Itemid=9 adresinden zip dosyasını çektim. rarı açıp ftp programı ile modules klasörüne atıp modülün kurulumunu yaptım ve anasayfamda gösterdim. Ama sayfaya girdiğinizde sadece başlık görünüyor olması gereken kur bilgileri görünmüyor nerede hata yapıyorum. şimdiden teşekkür ederim. sayfa adresim:
www.temsiad.org/tr
 

SargeT

0
Yasakli Uye
Katılım
25 Mayıs 2006
Mesajlar
1,513
Reaction score
10
Konum
misstanbul
rar dosyalarını admin panelden kuramazsınız modulun zip ile sıkıştırılmış olması gerekiyor. + modül dosyasını ftp ye atıp çalıştırmazsınız bu işlem sadece tema dosyaları için geçerlidir.

dosyanızın zip ile sıkıştırıldığına dikkat edin. Admin panelde eklenti kur/kaldır bölümünden kurulumu yapın ve modüllerden aktif edin o zaman çalışacaktır. + bu işlem için yeni bir modül kurmanıza gerek yok javascript olarak verilen merkez bankası kurları var modüller kısmından yeni bir modül oluşturup editörü kaynak kod görünümüne getirerek kodları yapıştırıp kaydederseniz yine işinize yarayacaktır.
 

durmus

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Haziran 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
zipli doyayı bilgisayarımdan yükle & kur dediğimde de dosya başarısız diyor ondan öle yapmıştım dosyaya erişim izni falanmı vermem gerekiyor o zaman?
 

myguitar

0
İyinet Üyesi
Katılım
28 Ocak 2006
Mesajlar
184
Reaction score
0
Konum
Ankara
Modül ve Administrator klasörünün chmod ayarlarını 777 yapıp tekrar dene.
 

durmus

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Haziran 2008
Mesajlar
20
Reaction score
0
eyv. teşekkür ederim sitenin ftp ayarlarında problem varmış :(
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst