İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Acil Yardım Domain Sorunu

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar yardım edebilirmisiniz bana böle bir mail geldi ne demek istiyor ingilizcem yokta yardımcı olusanız sevinirim

saygılar...
Important Notice Regarding your Domain(s)

Dear Domain Administrator,

ICANN, the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, requires all accredited registrars to ask their domain administrators and/or registrants to annually review their domain name contact data and to make whatever changes are needed to ensure that it's accurate and current.

If your review indicates that all of your domain contact data is accurate, there's no need to take any action.

Please remember that under the terms of your registration agreement, providing false contact information can be grounds for cancellation of your domain name registration under ICANN rules. So if any of your domain contact information is inaccurate, you must correct it.

Please paste this link in your Web browser address window, to review your contact data and update it if necessary.
https://www.********.com

If your Web browser is having trouble displaying your contact data, and you are prompted for a "Domain Information Key", please enter

If you have any questions please email us at [email protected] or call our customer support line at (480)505-8877.

To review the ICANN policy directing this review please visit http://www.icann.org/registrars/wdrp.htm

Thanks for your attention to this ICANN-required annual review.

****AÇILAN SAYFA***

Domain Contact and Nameserver Information
ICANN, the Internet Corporation for Assigned Names and Numbers, requires all accredited registrars to ask their domain administrators and/or registrants to annually review their domain name contact data and to make whatever changes are needed to ensure that it’s accurate and current. Please remember that under the terms of your registration agreement, providing false contact information can be grounds for cancellation of your domain name registration under ICANN rules. ICANN requires that all
domains be reviewed.

Please review the contact information listed below for each domain name. To make a correction, click on the customer login name for the domain which is shown to the left. The account holder is listed just below. Please contact this person if you have difficulty logging in.

S

siberdevlet

Misafir
domaininiz başka kişiye trasnfer olmuştur diyor

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
icann kurallarına göre her domain sahibi yılda en az bir kez kayıt bilgilerini yenilemeli onu belirten bir mail. bi şey yapmana gerek yok aynı mail banada geldi...

siberdevlet sende okuduğunu anlamadan lütfen yazı yazma...

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağolasın tr.st inşallah sorun çıkmaz ama Domain Information Key", please enter verdikleri kodları nereye yerleştirecem_?

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
bir yere girmene gerek yok o kodu zaten ziyaret ettiğin sitenin linkinde kullanılıyor o . ayrı yeten yazmalarının nedeni sayfayı açamazsan okuduğuna dair bilgi vermek için.

bu arada arkadaşlar bilmeden konuşmak gibi özelliği olan kişilerin yazmadan önce zahmet edip biraz düşünmelerini tavsiye ediyorum...

herkese iyi çalışmalar...

java

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Domain transferi sanıldığı kadar basit değil ve kısa süre içerisinde gerçekleşmez.Domain expire olmasına en az 3 ay kalması lazımdır ayrıca, admin mail'ınızı değiştirmeniz gerekmektedir ve doman kayıt firmasından size bir mail gelir,onu onaylarsınız buna benzer 2 mail daha gelir 3-4 gün içinde transfer gerçekleşir.

S

siberdevlet

Misafir
arkadaşım seni biraz panikleteyim dedim. cnnturk.tv bu domain sanırım.

S

siberdevlet

Misafir
anladım ama yabancı ülke den almak bir dert hele ingilizce yoksa işe fransız kalıyorsun.

SpYTaZz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
NOTICE... October 4, 2004: ICANN Mailing
On October 4-5, we sent an email to all domain registrants asking you to verify your domain information. ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) requires registrars to do so each year. Please click the link in your email or paste the URL into your browser to verify your information.

register ettiğim sitedede yukarısın böyle yazıyor

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
SpYTaZz' Alıntı:
NOTICE... October 4, 2004: ICANN Mailing
On October 4-5, we sent an email to all domain registrants asking you to verify your domain information. ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) requires registrars to do so each year. Please click the link in your email or paste the URL into your browser to verify your information.

register ettiğim sitedede yukarısın böyle yazıyor
spy aklın karışmasın ve panik yapma domaine bir şey olmuyo. olaya ve dillere fransız kalanları boşver direkt tercüme ediyorum yazdığını:

4 Ekim 2004: ICANN Gönderimi
4-5 Ekim de, bütün domain kayıt edicilerine domain bilgilerinizi onaylamınızı isteyen bir e-posta gönderdik. ICANN (Internet Corporation for Assigned Names and Numbers) bunun yapılmasını her yıl ister. Lütfen, bilgilerinizi onaylamak için Postadaki linke tıklayın veya adresi browserınıza yapıştırıp ziyaret edin.
sanırım yeterli olacaktır.

ReferXchange

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
siberdevlet' Alıntı:
arkadaşım seni biraz panikleteyim dedim. cnnturk.tv bu domain sanırım.

gerçi size tr.st arkdaşım cevap vermiş ama bir kaç şey eklemek istiyorum:

- öncelikle yaptığınız şaka olabilir, hiç bir zarar vermeyeceğinize eminseniz ya da verdiğiniz zararı karşılayabilecekseniz sorun yok tabii.

- kişiyi daha önce tanıyorsanız ve bu şakayı kaldırabilir diyorsanız yine sorun yok. umarım fazla bir olumsuzluk yaratmamış olursunuz.

- sonuçta her ihtimali düşünmek gerek. aynı durumda olan başka kişileri de panikletebilirsiniz burası bir forum. Lütfen daha dikkatli olun.

saygılar...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.